skip to Main Content
Vrouw in Jaén stopt kat tot de dood in de centrifuge en plaatst dit op Instagram

Vrouw in Jaén stopt kat tot de dood in de centrifuge en plaatst dit op Instagram

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

JAÉN – De Spaanse Partij voor de Dieren PACMA gaat een officiële klacht indienen tegen de vrouwelijke dierenmishandelaar die een kat in de droger stopte waarna de kat overleed. PACMA eist een gevangenisstraf die dienst moet doen als richtlijn voor andere soortgelijke gevallen van dierenmishandeling. De vrouw moest de kat twee keer in de droger stoppen voordat deze overleed, iets wat zij doodleuk filmde en op Instagram plaatste.

De politie van Jaén heeft reeds een aanklacht ontvangen van de Partij voor de Dieren PACMA tegen de vrouw die geïdentificeerd is met de initialen E.M.V.M. Iemand stuurde de verschrikkelijke video van de poging tot moord en de moord zelf op de kat naar PACMA nadat deze video op Instagram circuleerde.

Nadat andere Instagrammers de vrouw op deze verschrikkelijke daad wezen en haar voor van alles en nog wat uitmaakten dreigde zij om in plaats van katten honden te gaan doden … voor plezier dus.

Volgens PACMA staat er voor dit soort gevallen in principe een jaar en zes maanden gevangenisstraf in de wet maar de dierenpartij wil dat deze straf voor de vrouwelijke dierenmishandelaar als voorbeeld dient waarbij de partij wil dat de vrouw daadwerkelijk achter de tralies zal verschijnen. Volgens PACMA getuigt dit soort acties van een zieke geest wat eventueel tot erger kan leiden.

Op donderdag 15 maart vindt er voor het Spaanse Congresgebouw in Madrid om 11 uur een manifestatie plaats om te vechten tegen dierenmishandeling en strengere wetten.

LET OP BIJ HET BEKIJKEN VAN ONDERSTAANDE SCHOKKENDE VIDEOBEELDEN

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 9 reacties
 1. En dit is dan dat ene geval dat op de sociale media terecht komt. Er is nog zoveel verborgen dierenleed. Behoorlijk zieke geesten.

 2. Al haar gegevens op diezelfde vuilbak gooien en ze zal weten hoe het voelt geen minuut nog veilig te kunnen rondlopen.Gestoord tot op het bot.

 3. Zieke geest, deze mensen zijn tot veel meer in staat
  Sluit ze op laat ze pas los als ze genezen zijn, indien ongeneeslijk ziek ( wat hier wel heel erg op lijkt) nooit meer loslaten.
  Bezittingen afnemen en overmaken aan dieren welzijn.
  Je mag ze van mij ook geleidelijk uithongeren.
  GEEN GENADE.

 4. Mensen die opgroeien met de stierengevechten in het bloed hebben totaal geen vorm van gevoel meer en worden pure moordenaars, het begint bij dieren en daarna…… Vastzetten en nooit meer vrijlaten.

 5. Die video had niet op Spanjevandaag gehoeven, ga ik dus niet openen.

  Maar als ze zelf in de wasmachine met stand op kookwas stapt beloof ik te kijken.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken