skip to Main Content
Vrouw in Alicante in kritieke toestand in ziekenhuis vanwege sperma
Pixabay

Vrouw in Alicante in kritieke toestand in ziekenhuis vanwege sperma

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ALICANTE – Een inwoonster van Alicante werd in kritieke toestand opgenomen in het lokale ziekenhuis na een allergische reactie na inname van het sperma van haar echtgenoot. Het ziekenhuis spreekt in een wetenschappelijk magazine over het eerste geval in de wereld van een allergische reactie op sperma.

De vrouw is niet allergisch voor sperma maar wel voor penicilline, een medicijn dat haar man had ingenomen. De vrouw kwam hevig brakend en met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis en werd meteen in kritieke toestand opgenomen.

Toen de artsen begonnen te zoeken naar de oorzaak zocht men in eerste instantie naar een reactie op voedselinname. Maar er werd in eerste instantie niets gevonden. Wat men wel wist is dat er sprake was van onbeschermde seks waarbij de vrouw sperma in haar mond had gekregen. Aan de hand van deze feiten kwam men erachter dat de vrouw een allergische reactie had.

De man had last van een oorontsteking en werd behandeld met penicilline, een stof waar de vrouw allergisch voor is. De penicilline was in het sperma van de man terecht gekomen en werd door de vrouw doorgeslikt.

De vrouw werd behandeld aan deze allergie en herstelde volledig. Dit alles wordt omschreven in een artikel van de artsen Nazaret Gómez, Susana Almenara en Antonia Tévar en de arts José Francisco Horga.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Toch is dit ook al een keer in Nederland gebeurd, want kan dat verhaal nog goed voor me halen omdat het heel appart was. Google maar eens op “vrouw allergisch voor sperma” en dan kom je de nodige zaken wel tegen. Zo nieuw is het dus niet.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken