skip to Main Content

Bulgaarse zwerver onthoofd Britse vrouw in supermarkt Tenerife

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

TENERIFE – (Redactie) Een Bulgaarse zwerver heeft vrijdag (de 13e) een 60 jarige Britse vrouw onthoofd. Na deze boosaardige actie liep de man met het hoofd van de vrouw de supermarkt uit waar hij door getuigen en omstanders gepakt kon worden toen hij uitgleed en het hoofd op de stoep liet vallen. Omstanders bedekten snel het hoofd van de Britse vrouw waarna de Bulgaar in de boeien werd geslagen door agenten. Het voorval gebeurde in een winkelcentrum in Los Cristianos rond 10.25 uur in de Avenida Juan Carlos I.

Wat de Bulgaar tot deze actie heeft aangezet is niet bekend maar wel dat Deyan Valentinov D. in februari uit een psychiatrische inrichting was ontslagen nadat zijn behandeling was voltooid. Na zijn vrijlating woonde de man in een leegstaand pand waar omwonenden hem goed kenden aangezien de Bulgaar regelmatig hardop schreeuwde dat hij God op aarde was.

Schijnbaar is de Bulgaarse man willekeurig een Chinese supermarkt binnengestapt en heeft hij de eerste de beste persoon als slachtoffer uitgekozen. In dit geval dus een Britse vrouw ergens in haar zestig. Het is niet bekend of zij op het eiland woonde of daar op vakantie was. De vreemde agressieve actie vond plaats in een winkelcentrum in Los Cristianos waar hij schijnbaar zonder een woord te hebben gewisseld de vrouw onthoofde, aldus de burgemeester die meteen na het voorval de videobeelden van de winkel heeft gezien.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend