skip to Main Content
Lichamen van 2 vrouwen en hond gevonden in Benidorm
Archief

Lichamen van 2 vrouwen en hond gevonden in Benidorm

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BENIDORM – De Nationale Politie is een onderzoek gestart om de doodsoorzaak van de twee vrouwen en hond te achterhalen. Enige tijd geleden werden in een appartement in de Alcalde Don Jaime Ferrer Nomdedeu nummer 6 in het oude deel van Benidorm de levenloze lichamen gevonden van twee oudere vrouwen en een hond.

Blijkbaar zijn de vrouwen, een met een Spaanse nationaliteit en een met een Cubaanse nationaliteit, en de hond gevonden in een bijna gemummificeerde staat. De lichamen lagen al diverse dagen in het appartement terwijl niemand blijkbaar de vrouwen miste. In eerste instantie heeft de politie geen signalen van geweld gevonden.

De vondst werd al 20 dagen geleden gedaan maar het nieuws kwam nu pas naar buiten. In eerste instantie werd er melding gedaan van een verzorgster van de vrouw maar uiteindelijk is gebleken dat het om twee vriendinnen gaat. Beide vrouwen waren tegen de 80 jaar oud.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken