Decathlon Spanje begonnen met verkoop mondkapjes

Decathlon Spanje begonnen met verkoop mondkapjes
Beeld: Decathlon.es
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

MADRID – Er is weer een verkooppunt bijgekomen in Spanje waar je de verplichte mondkapjes kunt kopen. In principe worden door het Ministerie van Volksgezondheid de medische of chirurgische mondkapjes aangeraden die o.a. te koop zijn bij apotheken, Mercadona en andere supermarkten maar Decathlon start met de verkoop van herbruikbare en wasbare mondkapjes voor met name sporters.

Het gaat om zogenaamde ‘mascarillas reutilizables’ ofwel herbruikbare mondkapjes om te sporten of voor de vrijetijdsbesteding. Volgens Decathlon kunnen de mondkapjes tot 70 keer gewassen worden en drogen ze snel en makkelijk door ze buiten op te hangen.

Er zijn drie typen mondkapjes te koop bij de Decathlon in de kleuren zwart/rood, blauw/wit en helemaal zwart. De Oneka mascarilla deportiva ofwel de sport maskers van het merk Oneka zijn te krijgen in de maten M(edium) en L(arge) en kosten 14,99 euro terwijl de mascarilla antibacteriana in een maat te krijgen is voor 6,99 euro.

Het mondkapje van 6,99 euro dat alleen in de winkels en niet via internet te koop is, is volgens deze website gemaakt in Spanje. Er komt binnenkort ook nog een nieuw model mondkapje bij dat nog beter beschermd maar ook duurder is.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.