skip to Main Content
Ballonvaart Barcelona eindigt met een dode en zes gewonden

Ballonvaart Barcelona eindigt met een dode en zes gewonden

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ballonvaart1BARCELONA – Tijdens het 8-daagse Europese Luchtballon-festival nabij Barcelona zijn het afgelopen weekend zes mensen gewond geraakt toen de ballon door nog onbekende oorzaak neerstortte. De bestuurder/piloot van de ballon wist de val niet te overleven en werd bij de crash gedood.

Het ongeval deed zich voor in de Catalaanse plaats Vilanova del Camí, nabij Barcelona. Het was de laatste dag van een 8-daagse Europees luchtballon festival waarbij deelnemers uit alle Europese landen naar de omgeving waren gekomen om deel te nemen.

Door nog onbekende oorzaak crashte de luchtballon waarbij de piloot om het leven kwam en een passagier zwaargewond naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. Vier andere passagiers en een persoon aan de grond konden door de reddingsdiensten ter plaatse behandeld worden aan hun verwondingen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken