skip to Main Content
Politie op jacht naar een krokodil in de Guadalquivir rivier nabij Córdoba

Politie op jacht naar een krokodil in de Guadalquivir rivier nabij Córdoba

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

kokodril1CÓRDOBA – De politie is met boten en aan land op zoek naar een krokodil die volgens diverse ooggetuigen was gezien in de grote Guadalquivir rivier nabij de Andalusische plaats Córdoba. De politie was via verschillende telefoontjes gewaarschuwd over de krokodil die het afgelopen weekend werd gezien nabij een plaats waar veel jongeren zwemmen.

De krokodil werd gezien op een plaats in de Guadalquivir rivier waar het verboden is te zwemmen maar waar toch door jongeren het water in duiken. Nadat er melding was gedaan bij de politie begon er een zoekactie naar de vermeende krokodil met de hulp van diverse patrouilleboten en agenten langs de kant van de rivier.

Tot op heden is er echter nog niets gevonden en werd de krokodil nog niet gezien. In principe meent de politie dat er geen sprake is van een krokodil in de grote rivier maar om het zekere voor het onzekere te nemen doet men toch onderzoek. Naast de verontruste telefoontjes van mensen die een krokodil hadden gezien, zijn er ook nog vele inwoners van het gebied die weliswaar een krokodil hebben gezien maar dit nooit gemeld hebben bij de politie.

De Guadalquivir rivier is de langste en grootste rivier van Spanje en er leven veel soorten dieren in het water. Een losgelaten baby krokodil zou makkelijk kunnen overleven in het water maar tot op heden heeft men nog nooit een krokodil gezien in de rivier – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken