skip to Main Content
Alarm na brand auto in centrum Puerto Banus
Twitter

Alarm na brand auto in centrum Puerto Banus

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Alarm na brand auto in centrum Puerto Banus

Twitter

MÁLAGA – Er was even paniek en alarm onder de inwoners en toeristen in Puerto Banus in de kustplaats Marbella nadat een auto op klaarlichte dag in brand stond en voor een grote rookontwikkeling zorgde. Logischerwijze schrokken veel mensen van de brand en rook maar later bleek dat de auto waarschijnlijk in brand was geraakt nadat de accu overhit raakte.

Het gaat in het geval van de brand om een Audi Q7 met een Arabisch kenteken waarin vier personen zaten die allen ongedeerd aan de vlammen konden ontsnappen. De brandweer meent dat de accu van de auto oververhit raakte waardoor de brand is ontstaan.

Op internet werd direct na de brand en rookontwikkeling door veel mensen geschreven dat het om een terroristische aanslag zou gaan, iets wat volgens de autoriteiten absoluut niet waar is. Er werden wel ontploffingen gehoord maar de brandweer heeft gezegd dat de banden door de hitte tot ontploffing kwamen.

De herinnering van de aanslagen op 17 en 18 augustus 2017 zitten nog vers in het geheugen en deze week zal in Spanje in het teken staan van deze terroristische aanslagen waarbij 16 mensen om het leven kwamen en er meer dan 100 mensen gewond raakten.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Belooft nog wat met alle elektrische auto’s die we volgens de milieu activisten in de toekomst moeten gaan rijden!

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by