skip to Main Content
Bar in Logroño vraagt extra geld voor twee lastige kinderen

Bar in Logroño vraagt extra geld voor twee lastige kinderen

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

LOGROÑO – Een bar in de stad Logroño in de deelstaat La Rioja heeft de woede van veel ouders op de nek weten te halen door een grapje van het personeel in die bar. De slimme meisjes dachten leuk te zijn door een extra supplement te vragen van 2 keer 0,10 euro voor iets wat duidelijk gemaakt wordt door een opmerking geschreven met de pen: lastige kinderen. De ouders hebben een officiële klacht ingediend bij de autoriteiten.

Wat voor het personeel van een bar een leuk grapje leek was voor de ouders niet zo leuk aangezien zij het serieus namen. Op zondag 3 september genoot een gezin bestaande uit de ouders en hun twee 9-jarige kinderen samen met de opa en oma van het dagelijkse ontbijt in een bar in Logroño waar ze 3 croissants, 2 cafe con leche, 1 grote jus d’orange, 1 chocolademelk en een cafe solo bestelden. Toen ze echter om de rekening vroegen stond er ook een bedrag van 2 keer 0,10 euro als “suplemento” ofwel “extra”. Om aan te geven waar dit extra bedrag voor was stond bovenaan de rekening met pen geschreven “niños repelentes” wat op zoiets neerkomt als “lastige of vervelende kinderen”.

Met andere woorden de bar wilde tot grote verbazing van de ouders 20 eurocent afrekenen voor twee lastige kinderen. Volgens de ouders waren de kinderen rustig en hadden ze niet voor problemen gezorgd waardoor deze opmerking en extra afrekening nergens op sloeg. Op de vraag van de ouders waarom er een extra 20 eurocent op de rekening stond en waarom de opmerking “lastige kinderen” was geplaatst gaf het personeel alleen als antwoord dat dit iets tussen hen was en dat het een grapje was. Ondanks dat de ouders protesteerden werd er geen sorry gezegd of excuses aangeboden waardoor de ouders alleen maar laaiender werden, ook omdat de dames van het personeel alleen maar konden lachen om het “grapje”.

De ouders hebben nu bij de regionale autoriteiten een officiële klacht ingediend over de cafetería Granier de Víctor Pradera en eisen excuses van de bar eigenaren. Daarnaast willen ze voorkomen dat dit soort “grapjes” en “misverstanden” zoals het personeel dit noemde ook bij andere ouders zal voorkomen want het is volgens hen een onaangename ervaring en daarnaast niet toegestaan om voor zoiets een extra bedrag af te rekenen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 5 reacties
 1. Wat een heisa om zo’n onschuldig grapje zeg. Maar ja, kinderen zijn heilig hier en o wee als je er ooit een opmerking over maakt, zelfs als deze geheel terecht is. Deze mensen hebben wat mij betreft een totaal gebrek aan humor en relativeringsvermogen. Zuurpruimen pur sang.
  Voor Ron nog even, dat is toch tevens het dunste boekje ter wereld, die over de Duitse humor?

 2. Geen enkel probleem met dit soort (in mijn ogen Zeer terechte) “grapjes”… Beweer al Jaren dat ze een paar woorden zijn vergeten te vertalen in het Spaans…waaronder “opvoeden”…en “jezelf gedragen”… 😉

 3. Dat is tenminste een leuke kassabon om te krijgen!!
  In Spanje/Portugal is het tenminste leuk om buiten de deur te drinken of eten.

 4. Haha, leuke grap, maar hij is gejat.
  Want deze staat in het boek 100 jaar Duitse humor!
  U weer wel, dat boek van 1 A4tje.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by