skip to Main Content
Politieagent Valencia met messteken om het leven gebracht door een moordverdachte

Politieagent Valencia met messteken om het leven gebracht door een moordverdachte

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

VALENCIA – Een van moord verdachte man in Valencia heeft met messteken een agent van de Policía Nacional om het leven gebracht. De agent was bezig met een onderzoek naar de vreemde vondst van een lichaam zonder handen, benen en hoofd welke gedurende de nacht van maandag op dinsdag in een koffer gevonden werd. De agent in kwestie ondervroeg de verdachte die zich zonder pardon omdraaide, op de agent sprong en deze met een mes om het leven bracht. Andere agenten schoten de verdachte daarna dood.

In de nacht van maandag op dinsdag werd een lugubere vondst gedaan van een lichaam zonder handen, benen, en hoofd. In het kader van dit onderzoek was de 51-jarige agent Blas Gámez Ortiz bezig met ondervragingen waarbij hij ook diverse vragen wilde stellen aan de verdachte. Deze draaide zich echter abrupt om op het moment dat de agent zijn vragen wilde stellen en sprong op hem en begon met een mes op de agent in te steken. De agent overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Collega agenten waren dichtbij en zagen wat er gebeurde waarne men de verdachte van deze moord op een agent in zijn vlucht hebben doodgeschoten. Het voorval deed zich voor op klaarlichte dag om 13.30 uur in de Valenciaanse wijk Ruzafa. Volgens de Spaanse media bevond de agent zich in een trappenhuis van een gebouw in de Calle Sueca 77 toen hij oog in oog kwam te staan met de verdachte. Deze handelde echter sneller dan de agent en sprong op hem en begon wild met een mes op de agent in te steken waardoor deze dodelijk gewond raakte.

De 51-jarige overleden agent was bezig met een onderzoek naar de overblijfselen van een man die in een koffer werd gevonden bij de containers in de Avenida Peris. In die koffer zat het zwaar verminkte lichaam van een man wiens hoofd, handen en benen ontbraken en waren afgehakt. Een deel van het lichaam werd later in de woning van de gedode man teruggevonden waarna de politie op jacht ging naar de dader van deze gruwelijke moord.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Heel spijtig voor de agent die zijn werk doet en op gruwelijke wijze om het leven komt !!!
    Wat een drama voor zijn familie, collega´s, voor iedereen!!!
    Goed dat de dader doodgeschoten is!!!
    Wat als die kon ontsnappen?
    Misschien nog meer doden?

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken