Politie onderzoekt gewelddadige dood Belgische vrouw in Tolox (UPDATE)

Politie onderzoekt gewelddadige dood Belgische vrouw in Tolox
Beeld: Archieffoto

Politie onderzoekt gewelddadige dood Belgische vrouw in Tolox (UPDATE)

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MÁLAGA – De Guardia Civil is een onderzoek gestart naar de dood van een vrouw die in een plattelandswoning in de gemeente Tolox in de Valle del Guadalhorce regio gevonden werd. Het gaat volgens de regionale krant om een 58-jarige Belgische vrouw die op een gewelddadige manier om het leven is gebracht.

UPDATE: Verdachte moord Belgische in Tolox in België aangehouden

Het lichaam van de Belgische vrouw werd dinsdagmiddag rond 17.20 uur gevonden. Een persoon meldde zich bij de politie dat hij in de woning de bewusteloze vrouw had aangetroffen. Het gaat om een landelijk gelegen woning langs de A-366 in de gemeente Tolox in de provincie Málaga.

Vooralsnog tast de politie in het duister over het motief van de dood en hoe deze tot stand is gekomen. Op het moment van schrijven ontbreekt meer informatie over o.a. de identiteit van de overleden vrouw.

De politie is inmiddels op zoek naar een Belgische man die de vermoorde vrouw regelmatig hielp bij werkzaamheden aan de woning. Volgens de broer van de vrouw was er geen sprake van een liefdedrelatie en woonde zij sinds juli dit jaar samen met haar honden in de woning zo’n 500 meter van de A-366 bij een deel van de gemeente Tolox dat Pecho de Molino heet.

UPDATE: De politie is op zoek naar de grijs gekleurde Mercedes ML 270 die eigendom was van de vermoorde Belgische vrouw (Ana). Blijkbaar is de Belgische man die gezocht wordt wat betreft de dood van de vrouw er met deze auto en diverse waardevolle spullen vandoor gegaan. Het was de in Coin wonende broer van de overleden vrouw die het lichaam van zijn zuster aantrof in de woning en de politie belde. Hij trof haar bedekt met dekens en lakens op bed aan.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.