skip to Main Content
Politie onderzoekt gewelddadige dood Belgische vrouw in Tolox (UPDATE)
Archieffoto

Politie onderzoekt gewelddadige dood Belgische vrouw in Tolox (UPDATE)

MÁLAGA – De Guardia Civil is een onderzoek gestart naar de dood van een vrouw die in een plattelandswoning in de gemeente Tolox in de Valle del Guadalhorce regio gevonden werd. Het gaat volgens de regionale krant om een 58-jarige Belgische vrouw die op een gewelddadige manier om het leven is gebracht.

UPDATE: Verdachte moord Belgische in Tolox in België aangehouden

Het lichaam van de Belgische vrouw werd dinsdagmiddag rond 17.20 uur gevonden. Een persoon meldde zich bij de politie dat hij in de woning de bewusteloze vrouw had aangetroffen. Het gaat om een landelijk gelegen woning langs de A-366 in de gemeente Tolox in de provincie Málaga.

Vooralsnog tast de politie in het duister over het motief van de dood en hoe deze tot stand is gekomen. Op het moment van schrijven ontbreekt meer informatie over o.a. de identiteit van de overleden vrouw.

De politie is inmiddels op zoek naar een Belgische man die de vermoorde vrouw regelmatig hielp bij werkzaamheden aan de woning. Volgens de broer van de vrouw was er geen sprake van een liefdedrelatie en woonde zij sinds juli dit jaar samen met haar honden in de woning zo’n 500 meter van de A-366 bij een deel van de gemeente Tolox dat Pecho de Molino heet.

UPDATE: De politie is op zoek naar de grijs gekleurde Mercedes ML 270 die eigendom was van de vermoorde Belgische vrouw (Ana). Blijkbaar is de Belgische man die gezocht wordt wat betreft de dood van de vrouw er met deze auto en diverse waardevolle spullen vandoor gegaan. Het was de in Coin wonende broer van de overleden vrouw die het lichaam van zijn zuster aantrof in de woning en de politie belde. Hij trof haar bedekt met dekens en lakens op bed aan.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 2 reacties
  1. Een kleine opmerking : Tolox ligt wel in de provincie Málaga, maar niet in de Axarquía regio. Het dorp in de Axarquía regio noemt Torrox.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken