skip to Main Content
De populairste zoektermen op Google in 2018 in Spanje
123rf

De populairste zoektermen op Google in 2018 in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Aangezien wereldwijd 92% van de internetters gebruik maakt van Google om iets te zoeken op internet kan de Amerikaanse zoekgigant statistieken bijhouden en top 10 lijsten samenstellen van wat er het meest gezocht of gevraagd wordt in de zoekgigant. Recent plaatsten we al de top 10 lijst van meest bekeken video’s op YouTube in Spanje en nu is het de tijd aan de meest gezochte personen, gerechten, dingen etc. en de meest gestelde vragen.

Bij de top 10 lijsten van de meest gezochte zoektermen in Google in Spanje gedurende 2018 zijn diverse categorieën waaronder algemeen, personen, sport, tv en series en de vragen hoe…? en wat is…?

Algemeen

In de lijst “general” ofwel algemeen staan deze zoektermen in de top 10:

Personen

In de lijst “personalidades” ofwel persoonlijkheden staan deze zoektermen in de top 10:

Sport

In de categorie “deportes” ofwel sport staan de volgende zoektermen in de top 10:

TV en series

In de lijst van tv en series staan de volgende zoektermen in de top 10 in Spanje:

Vragen

Naast het zoeken naar woorden, persoonlijkheden, sport en tv en series worden er ook vragen aan Google gesteld. Dit zijn de meest gestelde vragen.

¿Cómo…? ofwel hoe?

In deze categorie werden vragen gesteld zoals hoe je de belastingaangifte moet doen (1), hoe werkt Tinder (3), hoe hebben Harry en Meghan elkaar leren kennen (4) hoe moet ik wentelteefjes maken 87) etc.

¿Qué es…? ofwel wat is…?

In deze categorie werden vragen gesteld zoals wat is cachopo (1), wat is een VTC (2), wat is motie van wantrouwen (3) en wat is NFC (5) en wat is Brexit (7).

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken