Search
menu
Search

Seizoen 2 van ‘The Pier’ vanaf 17 januari op de Spaanse tv

Seizoen 2 van ‘The Pier’ vanaf 17 januari op de Spaanse tv
Beeld: Movistar

Seizoen 2 van ‘The Pier’ vanaf 17 januari op de Spaanse tv

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Vanaf 17 januari kunnen de fans van de Spaanse serie ‘El Embarcadero’ die in het Engels de titel ‘The Pier’ heeft gekregen bij Movistar+ terecht om seizoen 2 van deze spannende en romantische thriller serie te bekijken. ‘The Pier’ is een productie van Movistar+, Atresmedia en Vancouver Media en is geschreven en geregisseerd door Alex Pina die in januari ook deel 4 van ‘La Casa del Papel’ op Netflix presenteert.

Vanaf 17 januari 2020 kunnen de volgers van de Spaanse Movistar+ (kanaal #0) ‘El Embarcadero’ weer genieten van de spannende avonturen en intriges van Oscar, Alejandra, Veronica en Conrado. Het tweede seizoen van de emotionele thriller ‘The Pier’ bestaat uit acht afleveringen van elk 50 minuten.

‘El Embarcadero’ is een romantische serie met als hoofdrolspelers Álvaro Morte, Verónica Sánchez en Irene Arcos die verwikkeld raken in een verhouding wat uiteindelijk een spannende thriller wordt.

Seizoen 2

Het nieuwe seizoen speelt zich ook weer af in Valencia en het La Albufera natuurgebied en beloofd, zoals de trailer laat zien, spannend te worden. Het is het tweede seizoen en ook meteen het laatste seizoen (temporada final). 

Nieuwe gegevens over de laatste dagen van het leven van de overleden Oscar (Álvaro Morte) veroorzaakt iets wat ogenschijnlijk moeilijk is namelijk dat Alejandra en Verónica moeten samenwerken om te ontdekken wat er echt is gebeurd met de dood van Oscar. Bovendien moeten de twee vrouwen hulp zoeken bij de Guardia Civil agent Conrado en vinden er spannende en verrassende momenten plaats in de acht afleveringen.

Seizoen 1

In het eerste seizoen ontmoet Oscar in het La Albufera natuurgebied (Valencia) Veronica waarna een romance ontstaat met Oscar die reeds getrouwd is met Alejandra en dus gedurende jaren een dubbelleven heeft geleden. Uiteindelijk wordt Oscar dood gevonden op een pier in de natuurgebied en is de serie daarna een aaneenschakeling van het heden en flashbacks.

Maar hoe is Oscar om het leven gekomen? Pleegde hij echt zelfmoord of was het moord? De Guardia Civil agent Conrado probeert uit te zoeken wat er gebeurd is terwijl Oscar’s echtgenote Alejandra ook probeert te achterhalen waarom en hoe haar overleden echtgenoot een relatie aanging met een andere vrouw waarmee zij zelf later ook een relatie begint. Seizoen 1 is geëindigd (zoals dat hoort) met een open einde waar seizoen 2 vanaf 17 januari verder gaat.

Buitenland

Het is nog niet bekend wanneer ‘The Pier’ in het buitenland te zien zal zijn. Seizoen 1 werd in Nederland uitgezonden bij NPO3 en Ziggo en online te bekijken is bij NPO-Plus en Ziggo.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?