skip to Main Content
Minder moorden maar meer diefstallen in provincie Málaga gedurende 2012

Minder moorden maar meer diefstallen in provincie Málaga gedurende 2012

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – Gedurende het afgelopen jaar is het aantal moorden in de provincie Málaga met maar liefst 35% gedaald. Daar tegenover staat dat het aantal diefstallen in woningen met 21% is gestegen het afgelopen jaar. Over het algemeen is de criminaliteit in de provincie Málaga in 2012 met 5,15% afgenomen.

Naast een daling van 35% in het aantal moorden in de provincie Málaga daalden ook de diefstal en roofovervallen met geweld met 4% en de diefstal van voertuigen met 12%. Ten tijde van een economische crisis waarin velen moeten zien te overleven is dat toch positief nieuws.

Helaas is het aantal diefstallen in woningen met 21% toegenomen gedurende 2012 terwijl ook de diefstallen in bedrijven, winkels en agrarische producten met 1,9% toegenomen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken