Gratis televisies in ziekenhuizen regio Valencia

Gratis televisies in ziekenhuizen regio Valencia
Beeld: 123rf

Gratis televisies in ziekenhuizen regio Valencia

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 3 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

VALENCIA – Alle patiënten die worden opgenomen in een van de openbare ziekenhuizen in de Comunidad Valenciana zullen vanaf vrijdag gratis gebruik kunnen maken van de televisies op de kamers. Met deze maatregel willen de autoriteiten het verblijf voor de patiënten niet alleen goedkoper maar ook aangenamer maken. In de meeste ziekenhuizen in Spanje is het gebruikelijk om een bedrag te betalen voor het gebruik van een televisie en afstandsbediening op de ziekenhuiskamer.

De autonome regio Comunidad Valenciana heeft in de hele regio meer dan 20 ziekenhuizen en gezondheidsinstellingen in beheer. Vanaf 15 februari zullen alle kamers en gezamenlijke ruimtes in deze gezondheidscentra gratis televisie hebben voor de patiënten.

In totaal zal het de regionale gezondheidsdienst 1,2 miljoen euro per jaar gaan kosten om alle 5.584 televisies, afstandsbedieningen en de benodigde batterijen gratis aan te bieden en te onderhouden.

Het gaat om 2.231 apparaten in eenpersoonskamers, 2.749 apparaten in tweepersoonskamers, 318 apparaten in wachtruimtes voor familieleden en 286 apparaten op andere plaatsen in de ziekenhuizen.

Provincies

Wat betreft televisies gaat het in de provincie Castellón om 199 televisies in het Hospital de Vinaròs, 257 in het Hospital de La Plana, 240 in het Hospital General de Castellón en 95 in Hospital la Magdalena (totaal 711 televisies in de provincie Castellón).

In de provincie Valencia gaat het om 172 televisies in het Hospital de Sagunto, 245 het Clínico, 15 in La Malvarrosa, 336 in Arnau de Vilanova, 139 in Llíria, 865 in La Fe, 45 in Requena, 452 in El Doctor Peset, 278 in Gandia, 238 in Xàtiva, 70 in Ontinyent, 99 in El Doctor Moliner, 81 in El Pare Jofre en 58 in La Ribera (totaal 3.093 in de hele provincie Valencia).

In de provincie Alicante gaat het om 163 televisies in het Hospital de Alcoi, 227 in Sant Joan, 261 in Elda, 443 in El General, 219 in Elche, 145 in Orihuela; 132 in het Hospital Marina Baixa, 62 in La Pedrera en 128 in San Vicent del Raspeig (totaal 1.780 in de hele provincie Alicante).

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.