skip to Main Content
Zanger Julio Iglesias zet landgoed in Ojén nabij Marbella te koop voor 145 miljoen euro

Zanger Julio Iglesias zet landgoed in Ojén nabij Marbella te koop voor 145 miljoen euro

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – De meest internationale Spaanse zanger Julio Iglesias heeft zijn landgoed in de gemeente Ojén, op de grens met de kustplaats Marbella, te koop gezet. Degene die geld teveel heeft kan het enorme landgoed op de kop tikken voor 145 miljoen euro. Het gaat om de finca Las Cuatro Lunas genoemd naar een van de albums van de zanger “Noche de cuatro lunas”.

Zoals de vraagprijs van 145 miljoen euro al aangeeft gaat het niet om een klein simpel huisje maar een landgoed van 450 hectare groot. Er zijn verschillende gebouwen te vinden die in prachtige tuinen staan en omringt worden door niets anders dan de natuur.

In het hoofdhuis is een suite vinden van maar liefst 400 vierkante meter maar er zijn nog zeven andere kamers, acht badkamers waarvan vijf voor het personeel, een muziekstudio en spectaculair uitzicht over de Middellandse Zee, aldus de website Vanitatis.

Er zijn daarnaast twee landingsplaatsen voor helikopters voor als men het verkeer wil vermijden, drie zwembaden en drie woningen die de namen Lago, Huerta en Bodega hebben gekregen.

Het landgoed werd jaren geleden door Julio Iglesias gekocht van een Libanese sjeik die het geheel inclusief meubels verkocht. Het landgoed was de plaats waar de Nederlandse Miranda Rijnsburger in het geheim met de Spaanse zanger Julio in 2010 trouwde.

Om een indruk te krijgen van de woning kun je onderstaande video bekijken waarbij Julio zelf een rondleiding geeft op het enorme landgoed wat de Spaanse zanger nu te koop heeft gezet.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
 1. Afstand doen van eigendommen liever niet zou ik zo zeggen. De harde waarheid van het korte leven. Geld maakt dat niet goed. Arm of rijk maakt emoties niet anders . Het verschil is een tijdelijk genoegen van het verkregen vermogen. Uiteindelijk stapt men weer met niets uit het luxe leven.
  Hij heeft er van genoten waar anderen alleen maar van kunnen dromen.
  Zijn zangstem heeft nu eenmaal de magie van zomerse klanken.

  Wereldwijd een gewilde zanger en terecht .

  Wat zijn prive aangaat is niet belangrijk . Vermogen , muziek , uitstraling , de zon en een mooie omgeving vangt vele harten. Vrouwen vallen voor romantiek en big money..! No money no honey..!

  Gelukkig worden en blijven , blijkt ook niet stabiel te zijn. Bij de rijken vliegen ook de scheidingen om de oren. Viva la Vida zolang het mag duren.

  Al is men met goud belegd , schijnbaar komt er toch een bepaalde sleur die alles wat blinkt weer dof maakt. De bekende zandloper des tijds. Maybe the curse of to much memories .

 2. Dat is een peulschil voor hem, heeft ooit een appartementsgebouw laten bouwen op grond die zijn eigendom was op het einde van een diepe ramblas ( natuurlijke waterweg om het overtollige water vanuit hoger gelegen delen naar de zee te laten afvloeien ) die uitkwam op het strand en de zee wat wettelijk verboden was / is ingevolge de Spaanse kustwetgeving. De appartementen lagen op eerste lijn en letterlijk op het strand
  Resultaat, na verloop van tijd is de ondergrondse parking en een deel van de eerste verdieping onder water gelopen na een “gota fria” ( overvloedige regenval die vanuit de bergen zijn weg naar zee zoekt ).
  Hoe hij ooit die vergunning gekregen heeft om daar een appartementsgebouw neer te zetten is nog altijd de vraag. Vermoedelijk is het weerom hetzelfde liedje, dit is Spanje en het is niet belangrijk wat je kent, maar wie je kent ….

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken