ACTION heeft winkel 32 in Spanje in Castilië en León geopend

ACTION heeft winkel 33 in Spanje in Castilië en León geopend
Beeld: ACTION / web

ACTION heeft winkel 32 in Spanje in Castilië en León geopend

Goed nieuws voor de inwoners van Segovia en omstreken in Castilië en León: de populaire Nederlandse keten ACTION heeft in La Lastrilla in de provincie Segovia de eerste winkel in deze regio, maar de 32e winkel van Spanje geopend. De Nederlandse winkelketen breidt het aantal winkels dus uit en is niet te stoppen in Spanje.

De ACTION in La Lastrilla is de eerste ACTION winkel in de autonome regio Castilië en León. ACTION heeft nu 32 winkels in Spanje, hoofdzakelijk in de regio’s Catalonië, regio Valencia, Murcia, regio Madrid, Aragón, Castilla-La Mancha en dan nu ook Castilië en León. 

Veel lezers vragen zich echter af … wanneer komt er een ACTION in Andalusië, of op de Balearen of Canarische Eilanden? Helaas hebben wij daar, ondanks onze vragen aan ACTION España, geen antwoord op.

ACTION is een bekende discountketen die een breed scala aan producten aanbiedt tegen lage prijzen. Het assortiment omvat onder andere doe-het-zelf artikelen, huishoudelijke artikelen, speelgoed, kantoorbenodigdheden en nog veel meer. ACTION staat bekend om zijn unieke formule van lage prijzen en een wisselend assortiment met trendy producten.

ACTION heeft in Spanje een website en een smartphone-app, maar helaas voor veel Nederlanders en Belgen en andere ACTION-fans die niet dicht bij een van de 29 winkels wonen, kun je niet online boodschappen doen. KLIK HIER om alle winkels in Spanje op een kaart te bekijken.

action topman
Interview met ACTION-topman over uitbreiding winkels in de provincie Alicante
De regionale directeur van Action en verantwoordelijk voor de Spaanse operaties van ACTION, Bart Raeymaekers, heeft in een regionale krant een interview gegeven over de toekomst van de Nederlandse keten in de provincie, waar nu vier ACTION-winkels te vinden zijn.
logo1 1www.spanjevandaag.com
action1
We hebben aan Action naar de toekomstplannen voor Spanje gevraagd
ACTION heeft op dit moment vier winkels in Spanje, allemaal in Catalonië, maar wat zijn de toekomstplannen voor Spanje? We hebben een interview gehad met de verantwoordelijke voor Action Spanje.
logo1 1www.spanjevandaag.com
Ga naar de inhoud