skip to Main Content
Julio Iglesias begint op zijn 74e jaar een nieuwe wereldtour maar niet in Spanje
Wikimedia

Julio Iglesias begint op zijn 74e jaar een nieuwe wereldtour maar niet in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Spaanse Julio Iglesias gaat weer optreden

Wikimedia

MADRID – De all-time bekendste Spaanse zanger Julio Iglesias heeft een nieuwe wereldtour aangekondigd die op 10 september moet beginnen. De Spaanse zanger plaatste op zondag 13 mei in het teken van moederdag (al was dat in Spanje op zondag 6 mei) een video op Facebook waarop de data van de eerste concerten te zien zijn. Daaronder bevinden zich geen data in moederland Spanje.

De nieuwe wereldtour van Julio Iglesias zal op 10 september beginnen in Oezbekistan waarna hij naar o.a. Dubai en Moskou gaat begin oktober. Voorlopig heeft hij nog geen concertdata aangekondigd in Spanje, iets waar miljoenen fans wel op zitten te wachten. De vraag is of dat ook daadwerkelijk zal gaan gebeuren.

De artiest heeft altijd gezegd dat hij nog wel eens wilde optreden en heeft de muziek nooit de rug toegekeerd of officieel zijn pensioen aangekondigd. Weliswaar is de zanger nu 74 jaar oud maar dat zal hem niet beletten om al zijn favoriete liedjes te zingen, dit tot groot genoegen van de vele duizenden fans die bij de concerten aanwezig kunnen zijn.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 6 reacties
 1. Grandioos , de zanger die vel Harten in beslag nam, maar ik hoopte toch op een nieuwe cd van hem.jammer ,nog een keer iets nieuws te gaan horen van Julio.

 2. Een prof zanger met de vele nummers die hij wereldwijd heeft gezongen. Een stem die heel Spanje in zich heeft en dat is wel te horen.
  Dan is het geweldig om weer die klanken en de sfeer te horen.
  Veel succes Julio Iglesias dat het maar een wereldse tour mag worden.

 3. Als hij maar geen tik van de malle windmolens gekregen heeft, zoals Charles Aznavour, die op zijn 93ste toch nog het Jopie Heesters-record (110) wilde verbeteren, maar nu van de trap gevallen is en in het ziekenhuis ligt. Blijkbaar toch een erg verslavend beroep, dat gepassioneerde zingen over amor en amour.

  1. @Vlaming toen we 7 jaar geleden ons huis kochten zei de notaris(naamgenoot van hem)tegen onze makelaar dat hij juist 2000 appartementen had laten bouwen door een aannemer(ook een naamgenoot van hem)in de regio valencia.Ik denk niet dat hij een sukkelaartje is.

   1. Hoe meer je hebt hoe meer je in schuld kan staan. Het verschil tussen de schuld van een gewone werkman en rijkelui zijn enkel de cijfertjes hoor

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken