De website Travelsafe met alle nuttige en actuele corona-regels in Spanje en per regio

De website Travelsafe met alle nuttige en actuele corona-regels in Spanje en per regio
Beeld: Freepik & Travelsafe

De website Travelsafe met alle nuttige en actuele corona-regels in Spanje en per regio

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Net zoals jij raakt ook de redactie wel eens de kluts kwijt wat betreft de corona-regels en specifieke maatregelen in Spanje. Regelmatig plaatsen wij overzichten met de regels per autonome regio maar het Spaanse Bureau voor het Toerisme helpt ons daar nu mee met de officiële website Travelsafe.

De microsite Travelsafe is onderdeel van de officiële website Spain.info en is geheel gewijd aan informatie voor de nationale en internationale reiziger en de corona-regels en maatregelen waar men rekening mee moet houden in Spanje en de autonome regio’s.

De website wordt continu bijgehouden en geactualiseerd door de verantwoordelijken van het officiële Spaanse Bureau voor het Toerisme wat onderdeel is van het Ministerie voor Toerisme.

Daarom is de informatie die op deze interactieve website te vinden is betrouwbaar en actueel. En dat is uiteraard handig omdat het af en toe erg onoverzichtelijk is met 17 autonome regio’s die allemaal hun eigen regels en maatregelen hebben.

De website is naast het Spaans ook in o.a. het Engels, Duits, Frans en Portugees te lezen maar dus helaas niet in het Nederlands of Vlaams.

Hoe werkt het

Op de hoofdpagina van Travelsafe is een wereldkaart te zien met een keuzemenu waar je landen kunt kiezen. Het gaat daarbij om de landen vanwaar je naar Spanje reist, zoals Nederland of België.

Als je eenmaal jouw land van vertrek gekozen hebt verschijnt veel nuttige reisinformatie specifiek rondom het coronavirus en de actuele regels en maatregelen.

Op de kaart kun je ook de autonome regio in Spanje kiezen waar je naartoe reist. Daarna verschijnen alle voor die regio geldende corona-regels en regionale maatregelen.

Onder de wereldkaart staan diverse onderdelen die apart behandeld worden zoals wat te doen en waar rekening mee te houden voor, tijdens en na een reis naar Spanje. 

Al met al is het een handige aanvulling op alle corona gerelateerde websites en informatie. Het is dus nu overzichtelijker en betrouwbaarder om de actuele corona-regels en maatregelen van de officiële bronnen te lezen.

Bekijk de website Travelsafe HIER.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.