skip to Main Content
Oudste dochter van Barack Obama komt voor een stagejaar naar Spanje

Oudste dochter van Barack Obama komt voor een stagejaar naar Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

malia1aMADRID – Malia Obama, de oudste dochter van de nu nog Amerikaanse president Barack Obama, komt in juni of begin juli naar Spanje om hier een sabbatical jaar of stageperiode door te brengen. Malia is net met uitstekende cijfers afgestudeerd maar wil voordat ze verder gaat studeren aan de Universiteit van Harvard een jaartje er tussen uit en dus komt ze naar Spanje, in Madrid of Sevilla.

Malia Obama viert komende 4 juli, de dag dat overigens heel Amerika feest viert, haar 18e verjaardag en dat wil ze vieren in Spanje, hetzij Madrid of Sevilla. Volgens sommige berichten gaat Malia bij de Amerikaanse ambassade in Madrid werken voor de komende 12 maanden terwijl het weekblad “Hola” weet te melden dat Mali waarschijnlijk in Sevilla gaat wonen.

Buiten het feit dat Malia Obama Spanje geweldig vindt wil ze haar Spaans verbeteren en dat kan als beste om in het land te wonen en te werken. De kans is groot dat dit zal gaan gebeuren in Madrid waar Mali stage zal gaat lopen tijdens haar “internship” bij de Amerikaanse ambassade. Hier werkt de ambassadeur James Costos, een goede vriend en een van de grote donateurs van Barack Obama. De kans is dus groot dat Madrid de woonplaats zal gaan worden van Mali Obama.

Als Mali vanaf 4 juli in Spanje blijft krijgt ze nog geen week later al haar ouders Barack en Michelle op bezoek aangezien deze tussen 9 en 11 juli voor een officieel eerste staatsbezoek naar het land komen. De Amerikaanse president en de First Lady zullen zeker Koning Felipe en vrouw Letizia gaan bezoeken aangezien ze een goed contact met elkaar hebben en uiteraard hun dochter Malia die dan haar werkplaats en woning kan laten zien – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken