skip to Main Content
Inwoner van Huelva gearresteerd voor het verven van doorgetrokken streep
El País

Inwoner van Huelva gearresteerd voor het verven van doorgetrokken streep

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Inwoner verft doorgetrokken streep zwart in Huelva

El País

HUELVA – Een 44-jarige inwoner van de gemeente Lepe in de provincie Huelva is door de politie gearresteerd vanwege het zwart verven van een witte doorgetrokken streep op de HU-3301 weg. De reden voor het onderbreken met zwarte verf van de doorgetrokken streep is omdat hij niet makkelijk bij een landgoed kon komen.

In feite gaat het om de 44-jarige inwoner L.L.C. van Isla Cristina, een stad wat bij Lepe in de provincie Huelva (Andalusië) hoort. Hij vond dat hij veel tijd verloop om elke keer om te rijden aangezien hij vanaf de HU-3301 niet direct kon afslaan naar de ingang van zijn grondstuk (finca).

Daarom besloot de goede man om met zwarte verf de dubbele witte doorgetrokken streep, wat dus inhoudt dat je van beide kanten niet mag afslaan, te schilderen om zo zelf een onderbroken streep te maken zodat hij makkelijk kon afslaan.

Op het moment van schilderen kwam er echter een politiepatrouille aan waarop de illegale weg schilder besloot er vandoor te gaan. Onderweg verloor hij echter een kwast en moest hij teruglopen waarop de agenten hem te pakken konden krijgen. De schilder zelf zegt dat de eigenaar van het grondstuk hem de opdracht had gegeven om de doorgetrokken streep te verven.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 7 reacties
 1. Aan de reactie hier te lezen vinden sommigen het kunnen dat iemand zelf maar rechter speelt! Dat er zelfs een dubbele ononderbroken witte lijn is zal zeker zijn reden hebben en deze kerel heeft een gevaarlijke situatie gecreëerd. Bij mij is er ook een gelijkaardige situatie: op het eerste gezicht vraagt men zich af waarom er een dubbele lijn moet zijn tot je er even over doordenkt, dan concludeer je dat het terecht zo moet zijn. Die vent speelt met de veiligheid van anderen…en zichzelf. Sanctioneren en opdraaien voor de herstellingskosten.

 2. Fantastisch, wat een inventief idee. Oké, mag niet , maar is wel een?Waard.?. Hoop dat de arrestatie wel gebleven is bij een waarschuwing.

  1. Geweldig ik wordt ook gek van het omrijden, soms zie je hele domme dingen in het verkeer. Ga je naar de Mercadona aan de rand van het dorp en moet je bijna door heel het dorp heen om weer terug te gaan in plaats van gelijk een straatje terug 🙂 En zulke dingen zie je enorm veel in Spanje ook als invoegen met een hele korte invoeg strook net na een bocht, je moet wel een hele stoere auto hebben dan om de gewenste snelheid te behalen als je moet invoegen soms tot levensgevaarlijke situaties als gevolg. Ik ben er al jaren aan gewend maar blijf het toch vreemd vinden dat ze het gewoon zo laten terwijl de ruimte er wel is dit te veranderen.

   1. Dat tekent Zuid Europa: moeilijk doen, als het makkelijk kan.
    Die gevaarlijke op- en afritten worden eerst veranderd als er slachtoffers zijn gevallen.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken