skip to Main Content
Telefónica lanceert in Spanje de nieuwe low cost provider O2
O2

Telefónica lanceert in Spanje de nieuwe low cost provider O2

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Telefónica lanceert in Spanje de nieuwe low cost provider O2

O2

MADRID – Telefónica gaat zichzelf concurreren met naast Movistar nu ook de low cost telecom- en internetprovider O2. Dat doet Telefónica met name om ook de concurrentie aan te gaan met andere low cost providers zoals Másmovil en Amena. O2 is begonnen met nieuwe goedkope tarieven voor smartphones en pakketten met mobiel bellen en internet thuis.

Bij O2 is het al mogelijk om vanaf 20 euro per maand 20 GB en gratis onbeperkt mobiel bellen te hebben. Voor 58 euro per maand kan de gebruiker naast 20 GB en onbeperkt mobiel bellen ook 100 mb/s aan snel glasvezel internet thuis te hebben. Vanaf 20 juni zijn deze nieuwe tarieven online te koop. Telefónica is met het O2 merk al actief in andere landen zoals Groot Brittannië en Duitsland.

Dat tarief geldt dan voor de 255 steden waar de prijzen gecontroleerd zijn door de Comisión Nacional de los Mercados y de la Competencia (Nationale Commissie voor de Markt en Concurrentie). In 65 andere steden kan O2 een tarief aanbieden voor het laatste pakket van 45 euro. In die steden waar O2 gebonden is aan bepaalde prijzen denkt de nieuwe provider erover na om op de een of andere manier maandelijks de 13 euro terug te geven.

Ben je woonachtig in de volgende steden in Spanje dan kun je met O2 gebruikmaken van het laagste tarief van 45 euro. Steden die niet op deze lijst staan dienen 58 euro te betalen aangezien O2 verplicht is dat bedrag te vragen vanwege concurrentiebedingen etc.

Albacete, Alboraya, Alcalá de Guadaíra, Alcalá de Henares, Alcorcón, Alacant, Almería, Alzira, Arganda del Rey, Badalona, Barcelona, Burgos, Cádiz, Castelló de la Plana, Cerdanyola del Vallès, Córdoba, Cornellà de Llobregat, Coslada, Dos Hermanas, Elx, Fuengirola, Fuenlabrada, Getafe, Gijón, Granada, Granollers, Guadalajara, L’Hospitalet de Llobregat, Huelva, Jaén, Jerez de la Frontera, Leganés, León, Lleida, Logroño, Madrid, Málaga, Mataró, Mislata, Móstoles, Murcia, Oviedo, Palencia, Parla, Paterna, Pinto, Reus, Las Rozas de Madrid, Sabadell, Salamanca, Sant Vicent del Raspeig, Sant Adrià de Besòs, Santa Coloma de Gramenet, Sevilla, Tavernes Blanques, Terrassa, Toledo, Torrejón de Ardoz, Torrent, Valdemoro, Valencia, Valladolid, Vigo, Vilafranca del Penedès, Vila-real en Zaragoza.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Dit lijkt me niet echt ‘low cost’! Wij betalen nog niet de helft (21,76 € vorige maand) bij Avatel-Massmedia (Fiber, vaste telefoon, mobiel en TV). Misschien is dit een lokale provider, maar waarschijnlijk zijn er ook in andere regio’s wel betere voorstellen te vinden. Zeker wie in de buurt van Altea (Alicante) woont kan best eens navragen.

    1. Natuurlijk is het geen lowcost 58 euro of 60 euro de verschillen zijn minimaal en enkel de grotere steden profiteren van een korting omdat je daar kabel als concurent hebt en dan nog ben je niet echt veel goedkoper uit, en omdat het lowcost heet is dan voor bijna het zelfde geld de service een heel stuk minder. Wij hebben voorheen altijd getracht de goedkoopste alternatieven te nemen en hadden sinds dien ook niets anders dan problemen, sinds we Movistar glasvezel hebben zijn de problemen eindelijk een keer van de baan. Amena en Orange zijn ook van France Telecom net zoals France Telecom een heel deel van Telefonica en Movistar in handen heeft. Het is allemaal 1 pot nat en je betaald in de meeste gevallen gewoon dezelfde enkel onder een andere naam.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken