skip to Main Content
Nederlandse Van Gogh komt met spectaculaire expositie naar Valencia
Van Gogh Alive

Nederlandse Van Gogh komt met spectaculaire expositie naar Valencia

VALENCIA – Nadat de multimedia expositie ‘Van Gogh Alive’ afgelopen 9 juni haar deuren heeft gesloten in Málaga zal de expositie verhuizen naar Valencia. In de hoofdstad van de gelijknamige autonome regio zal ‘Van Gogh Alive’ tussen 27 juli en 20 oktober te bewonderen zijn. Kaarten zijn reeds via deze website te bestellen.

De ‘Van Gogh Alive’ expositie heeft eerder in Spanje de steden Sevilla, Alicante, Madrid en Málaga aan gedaan en nu zal het de beurt zijn aan Valencia. Het gaat dus om een rondreizende multimedia expositie van de bekendste werken van Van Gogh maar dan op een bijzondere wijze.

‘Van Gogh Alive’ is niet zomaar een expositie en heeft bezoekersrecords in 45 steden op vier continenten weten te verbreken. Dit keer is het dus de beurt aan Valencia waar de expositie tussen 27 juli en 20 oktober in de Ateneo Mercantil de Valencia aan de Plaza del Ayuntamiento te zien zal zijn.

Tijdens de multimedia expositie kunnen bezoekers genieten van de bekendste kunstwerken van de Nederlandse schilder maar dan op een manier waarbij de moderne technologie met de traditionele kunst hand in hand samen gaat. Men maakt daarbij gebruik van de zogenaamde SENSORY4 techniek waarmee men een interessante en unieke beleving kan presenteren.

Er zullen meer dan 3.000 foto’s van Van Gogh’s bekendste werken te zien zijn op grote schermen waarbij dit continue verandert en er een spectaculaire expositie wordt gevormd.

Het ‘Van Gogh Alive’ is elke dag geopend tussen 27 juli tot 20 oktober tussen 9 en 22 uur. Entreekaarten kunnen via DEZE WEBSITE gekocht worden en hebben een prijs van 14 euro in het weekend en 12 euro op weekdagen. Kinderen betalen 9 euro, 65-plussers 10 euro en studenten 12 euro.

Een voorproefje (foto’s: www.vangogh.es)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Gezien in 2018 in Sevilla op de eerste dag daar … Fantastische presentatie! Zorg wel dat je er snel bij bent. Er staan urenlange rijen vanaf dag twee en niet verwachten dat het een verzameling echte schilderijen is! Het is een bijzondere manifestatie die je niet mag missen als je van van Gogh houdt en een moderne interpretatie van zijn werk waarderen kunt.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken