skip to Main Content
Politie badplaats Calella arresteert Zweedse man op verdenking van moord jonge vrouw

Politie badplaats Calella arresteert Zweedse man op verdenking van moord jonge vrouw

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

arrestatie2CALELLA – De politie van de badplaats Calella heeft een Zweedse man aangehouden op verdenking van verminking en moord van een jonge vrouw. Volgens de lokale media gaat het om een man van Zweedse komaf in de veertig jaar oud maar wiens identiteit niet bekend werd gemaakt.

Wat er precies gebeurde wat tot de moord leidde is nu nog niet bekend en het onderzoek loopt nog. Daarnaast word er maar weinig nieuws naar buiten gebracht over deze moord. Feit is wel dat de politie zaterdagmiddag in een bebost gebied diverse zakken heeft gevonden met daarin de lichaamsdelen van een jonge vrouw wiens identiteit nog niet werd vastgesteld.

Direct na deze vondst werd de Zweedse man volgens de lokale media gearresteerd op verdenking van de gruwelijke moord. De Zweedse ambassade ontkent dit bericht maar de lokale media weet het zeker. Mocht er meer nieuw bekend worden gemaakt dan is dat hier te lezen – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken