skip to Main Content

Wie heeft het grootste luxe privé jacht van Ibiza, Messi of Ronaldo?

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

messi-ronaldo2aIBIZA – Zoals inmiddels wel bekend is Ibiza een favoriete hot spot voor alle bekendheden, ook die uit Spanje. Sporters komen ook graag op het eiland om te genieten, waarschijnlijk niet van de rust maar wel van de zee en de kust. Dat doen nu ook Lionel Messi n Cristiano Ronaldo die beiden met een luxe (huur) jacht voor de kust van het feesteiland liggen. Uiteraard schrijft de Spaanse media daarover en worden beide topspelers ook nu, buiten het veld, met elkaar vergeleken.

Zowel Lionel Messi van FC Barcelona alsook Cristiano Ronaldo van Real Madrid hebben gekozen voor een vakantie bij het eiland Ibiza. Weliswaar slapen de heren niet op het eiland zelf en doen ze dat op hun eigen gehuurde luxe jacht maar ongetwijfeld zullen de mannen ook aan land gaan om te eten, drinken en wellicht ook wel om te feesten. Zowel de boot van Messi alsook die van Ronaldo liggen voor de kust van de Marina Botafoch in Ibiza stad.

De krant 20 Minutos weet ons te melden dat beide heren niet de eigenaren zijn van de luxe jachten en dat beide boten gehuurd zijn. Messi heeft voor zijn gehuurde jacht van 28 meter lang en van alle luxe voorzien maar liefst 48.000 euro per week betaald. Ronaldo doet daar echter nog een schepje bovenop en heeft voor zijn 36 meter lange jacht maar liefst 90.000 euro per week betaald. Beide boten liggen voor de haven van Eivissa of Ibiza Stad en de paparazzi hebben er geen moeite mee om foto’s te maken van de voetballers, de familie en vrienden die aan boord zijn. Het toeval wil dat de twee rivalen op het veld elkaars buurman zijn in de haven van Ibiza.

Messi rust uit na de slechte Copa de America waar hij een beslissende penalty mistte en Argentinië weer de beker niet mee naar huis kon nemen. Messi nam ontslag als speler van het nationale Argentijnse elftal en kwam meteen naar Ibiza waar zijn familie al verbleef. In de haven van Ibiza stad kreeg Messi daarna het slechte bericht te horen dat hij en zijn vader veroordeeld waren tot 21 maanden celstraf, iets wat hij waarschijnlijk nooit zal uitzitten.

Cristiano Ronaldo heeft er iets langer over gedaan om naar Ibiza te komen aangezien hij vorige week nog in de finale stond van het EK en deze ook met zijn land Portugal wist te winnen. Ook hij is nu aan het rusten van een welverdiende vakantie alvorens ook hij zich weer moet melden bij zijn team – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken