Fietsen op de strandboulevard van Marbella mag niet meer

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
c57ea2805f76cb192f780de3c8f713fc

LET OP: Dit artikel is meer dan 12 maanden geleden geplaatst.

Laatste update: 11 maanden geleden.

MÁLAGA – De gemeente van Marbella heeft een verbod ingelast op het fietsen op een deel van de Paseo Marítimo van de kustplaats Marbella. Dit fietsverbod is reeds 10 juli ingegaan en zal pas eindigen op 15 september. Er mag dus vanaf nu niet meer gefietst worden tussen 10.00 en 00.00 uur op de Paseo Marítimo tussen La Fontanilla en het winkelcentrum Plaza del Mar. Dit gedeelte is nu exclusief voor voetgangers.

De gemeente heeft het deel van de Paseo Marítimo wat bestaat uit een marmeren betegeling exclusief voor voetgangers gemaakt. Fietsers zijn daar vanaf nu niet meer welkom. Als je op de strandboulevard op de fiets rijdt moet je er rekening mee houden dat je het stuk met marmeren ondergrond moet lopen of met de fiets om moet rijden via een alternatieve route die aangegeven staat en over een deel van de Avenida Camilo José Cela loopt. Op dat deel van de weg heeft de gemeente een alternatief fietspad aangelegd.

De hoofdreden om dit stuk van de Paseo Marítimo af te sluiten voor fietsers is om conflicten tussen fietsers en wandelaars te vermijden. Regelmatig waren er opstootjes tussen fietsers en wandelaars en dat wil de gemeente niet meer. Vanaf nu kunnen fietsers met de fiets dit stuk van de strandboulevard lopen of de alternatieve route nemen. Deze nieuwe fietsroute staat duidelijk aangegeven op borden.

Heb je een foutje ontdekt? Heb je een vraag? Mail ons!
Reageren op dit artikel kan via onze Facebook pagina of Facebook groep.
Gehele of gedeeltelijke reproductie van dit artikel en de daarbij geplaatste foto’s is zonder schriftelijke toestemming verboden. Het artikel staat geregistreerd bij Safe Creative Copyright Registry on the Net.

Meer recente artikelen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on pinterest
Pinterest
Share on email
Email
donker/licht
Scroll naar top
newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.