Search
menu
Search

Voor 2 euro maak ook jij kans op dit appartement in La Manga del Mar Menor in Murcia

Voor 2 euro maak ook jij kans op dit appartement in La Manga del Mar Menor in Murcia
Beeld: CloverHut

Voor 2 euro maak ook jij kans op dit appartement in La Manga del Mar Menor in Murcia

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MURCIA – Het klinkt te mooi om waar te zijn maar zo af en toe worden er geen woningen in de verkoop gedaan maar is het mogelijk om een lot te kopen om daarna mee te doen met een loting. In maart werd Sergio met lotnummer 086942 de winnaar van de woning in Vera Playa (Almería) toen hij meedeed aan de loterij van SeSortea, waar wij toen ook aandacht aan besteden en waar ook lezers aan mee hebben gedaan.

Nu is het de beurt aan de Engelse afdeling van het Spaanse bedrijf SeSortea wat de naam CloverHut heeft. Daar is sinds kort een appartement in de verloting gegaan waar iedereen aan mee kan doen, al vanaf 2 euro per lot. Om mee te doen moet je jezelf aanmelden via DEZE LINK waarna je ook kans hebt op andere voordelen.

Het appartement in kwestie is gelegen op de zevende verdieping in een toeristisch complex in de kustplaats La Manga del Mar Menor in de autonome regio Murcia en bestaat uit twee slaapkamers, een grote badkamer, een terras/balkon van 26 m2 met uitzicht op zee, alle meubels en een volledig uitgeruste keuken. Daarnaast heeft het appartement een parkeerplaats en kun je genieten van een gemeenschappelijk zwembad.

De eerste stap is om mee te kunnen doen jezelf aanmelden wat gedaan kan worden op de website CloverHut die in het Engels en Spaans is KLIK HIER. Volg daarna de stappen en kies het aantal loten vanaf 2 euro per lot met uiteraard een voordeel als je meer loten tegelijk koopt. 

De loting zelf zal in het bijzijn van een notaris plaatsvinden op 28 april 2022 waarna de winnaar bekend wordt gemaakt. Als je geluk hebt kun je volgend jaar lente of zomer (indien toegestaan vanwege de corona-crisis) naar jouw eigen woning aan het strand La Manga del Mar Menor in Murcia gaan.

NOTA: Het meedoen met CloverHut gebeurt geheel op eigen verantwoordelijkheid van de lezers(s) en heeft niets met SpanjeVandaag te maken. Wij plaatsen dit artikel, waar we niets mee verdienen, alleen omdat het ons een interessant initiatief lijkt om op goedkope en spannende wijze een woning in Spanje te kunnen winnen. SpanjeVandaag heeft geen relatie met de Sesortea Corporate Group.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?