skip to Main Content
Ongeluk kost een politieagent van Salou het leven

Ongeluk kost een politieagent van Salou het leven

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

ongeluk1aSALOU – Een agent van de Policía Local is deze zaterdagmiddag rond 12:00 zwaar gewond geraakt bij een ongeval in de Avenida Principat d’Andorra in de badplaats Salou. Nadat de motoragent naar het ziekenhuis in Tarragona werd gebracht is hij daar rond 13:00 uur overleden aan zijn verwondingen.

Het slachtoffer is een 31-jarige politieagent die met zijn scooter/motor op een auto botste en hard ten val kwam op het wegdek. Volgens de krant 20 Minutos ging het om een recent afgestudeerde agent die na deze zomer kans zou hebben op een promotie binnen de Policía Local van de badplaats nadat hij succesvol zijn studie aan de Academía de Policía in Mollet del Vallès had afgerond.

Het ongeluk vond plaats rond 12:00 uur op de hoek van de van de drukke Avenida Principat d’Andorra, de hoofdweg naar de zee promenade en de Calle Barbastro waar een auto en de motoragent op zijn scooter/motor met elkaar in botsing kwamen. De inzittende van de auto kwam met de schrik vrij maar werd door het ambulancepersoneel geholpen aan kleine verwondingen.

Op het moment van het ongeval waren er tientallen toeristen aanwezig die naar het strand liepen of aan het winkelen waren. Enkele van hen waren de eerste die de gevallen agent probeerden te helpen totdat de ambulances ter plaatse waren – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken