Search
menu
Search

Britse toeriste in Benidorm klaagt over het aantal Spanjaarden in haar hotel

Oeps ... foto ontbreekt!

Britse toeriste in Benidorm klaagt over het aantal Spanjaarden in haar hotel

Dit artikel is 5 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BENIDORM – Spanjaarden kunnen klagen over de buitenlandse toeristen terwijl die ook kunnen klagen over de Spaanse toeristen. Dat is precies wat de 81-jarige Freda Jackson heeft gedaan omdat, zoals zij het omschrijft, de Spaanse vakantiegangers in het hotel waar ze verbleef haar vakantie verziekt hebben.

Volgens de Britse toeriste moeten de Spanjaarden ergens anders op vakantie gaan en niet in Benidorm. Freda zegt in de Britse krant The Mirror dat het Playa de Poseidon hotel in Benidorm gedurende haar vakantie vol zat met Spaanse vakantiegangers die haar verblijf verziekt hebben. Ze zegt dat ze zelfs na thuiskomst nog ‘s-nachts wakker ligt en regelmatig huilbuien heeft.

Gedurende het verblijf van de 81-jarige Freda Jackson afgelopen april was het hotel volgeboekt met veel ouderen, waarschijnlijk van de Imserso reizen. Het is bekend dat enkele Spanjaarden samen al het geluid produceren van honderden mensen dus tientallen Spanjaarden samen kan veel geluidsoverlast veroorzaken.

De Britse toeriste die samen met een vriendin reisde heeft een klacht ingediend bij reisorganisatie Thomas Cook en wil haar 1.200 euro terughebben of een soortgelijke vakantie ver weg van de Spanjaarden.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?