Britse toeriste in Benidorm klaagt over het aantal Spanjaarden in haar hotel

c57ea2805f76cb192f780de3c8f713fc

Britse toeriste in Benidorm klaagt over het aantal Spanjaarden in haar hotel

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BENIDORM – Spanjaarden kunnen klagen over de buitenlandse toeristen terwijl die ook kunnen klagen over de Spaanse toeristen. Dat is precies wat de 81-jarige Freda Jackson heeft gedaan omdat, zoals zij het omschrijft, de Spaanse vakantiegangers in het hotel waar ze verbleef haar vakantie verziekt hebben.

Volgens de Britse toeriste moeten de Spanjaarden ergens anders op vakantie gaan en niet in Benidorm. Freda zegt in de Britse krant The Mirror dat het Playa de Poseidon hotel in Benidorm gedurende haar vakantie vol zat met Spaanse vakantiegangers die haar verblijf verziekt hebben. Ze zegt dat ze zelfs na thuiskomst nog ‘s-nachts wakker ligt en regelmatig huilbuien heeft.

Gedurende het verblijf van de 81-jarige Freda Jackson afgelopen april was het hotel volgeboekt met veel ouderen, waarschijnlijk van de Imserso reizen. Het is bekend dat enkele Spanjaarden samen al het geluid produceren van honderden mensen dus tientallen Spanjaarden samen kan veel geluidsoverlast veroorzaken.

De Britse toeriste die samen met een vriendin reisde heeft een klacht ingediend bij reisorganisatie Thomas Cook en wil haar 1.200 euro terughebben of een soortgelijke vakantie ver weg van de Spanjaarden.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.