skip to Main Content
Britse toeriste in Benidorm klaagt over het aantal Spanjaarden in haar hotel
The Mirror

Britse toeriste in Benidorm klaagt over het aantal Spanjaarden in haar hotel

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Britse toeriste in Benidorm klaagt over Spanjaarden

The Mirror

BENIDORM – Spanjaarden kunnen klagen over de buitenlandse toeristen terwijl die ook kunnen klagen over de Spaanse toeristen. Dat is precies wat de 81-jarige Freda Jackson heeft gedaan omdat, zoals zij het omschrijft, de Spaanse vakantiegangers in het hotel waar ze verbleef haar vakantie verziekt hebben.

Volgens de Britse toeriste moeten de Spanjaarden ergens anders op vakantie gaan en niet in Benidorm. Freda zegt in de Britse krant The Mirror dat het Playa de Poseidon hotel in Benidorm gedurende haar vakantie vol zat met Spaanse vakantiegangers die haar verblijf verziekt hebben. Ze zegt dat ze zelfs na thuiskomst nog ‘s-nachts wakker ligt en regelmatig huilbuien heeft.

Gedurende het verblijf van de 81-jarige Freda Jackson afgelopen april was het hotel volgeboekt met veel ouderen, waarschijnlijk van de Imserso reizen. Het is bekend dat enkele Spanjaarden samen al het geluid produceren van honderden mensen dus tientallen Spanjaarden samen kan veel geluidsoverlast veroorzaken.

De Britse toeriste die samen met een vriendin reisde heeft een klacht ingediend bij reisorganisatie Thomas Cook en wil haar 1.200 euro terughebben of een soortgelijke vakantie ver weg van de Spanjaarden.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 31 reacties
 1. Het duurt niet lang meer dat zulke akties ook in Amsterdam etc. gevoerd gaan worden. Steden zoals Venetie, Amsterdam, Valencia, Bacelona en noem ze maar op, verzuipen in de stormvloed van toeristen. Zolang we nog allemaal goedkoop kunnen reizen zal dit altijd wel een probleem blijven. Of mensen zich nou gedragen of niet. Het probleem is er.
  En…lieve mensen, hoe de discusies hier zakelijk want dit hier lijkt vaak op electronisch massa Tourismus aan de reacties te zien.

 2. Voor al die mensen die zo op voorhand zijn van de Engelsen kom eens een tijdje wonen op een camping met alleen Engelsen dan piep je wel anders.Die meneer die zegt “ze komen van een eiland”
  die heeft helemaal gelijk.Ze hebben totaal geen opvoeding genoten.En dat is er niet 1 maar zijn ze stuk voor stuk allemaal.

 3. Belachelijk ..!! Wat verwacht jij in Spanje ? Als in Spanje wil geen Spanjaarden zien moet blijven lekker in jou land … ( balkoniavakantie) !!
  Maar elke smoes ik goed om geld terug krijgen …!!
  De Engels toeristen moeten meer zorgen dat in Benidorm niet alles is voor hun, de lawaai die hun doen, kapot auto’s. Ruzie op straat, urineren op alle kanten …schandaal ! lawaai op de hotelkamers, alles kapot, …dronken tot op de vloer vallen …moet de nieuws kijken elke dag wat hun doen daar, geen respect , asociaal…En dan …verwachten dat in Spanje geen spanjaarde vakantie doet …?Wat is dat .? Puur reclame voor geld terug krijgen ! Een heel oud methode van de Engels.
  Maar … klop eh …! In Spanje zijn veel spaanse mensen …47.000.000

 4. spanjaarden zijn luid. dat is een feit. ook de kinderen die tot middernacht nog schreeuwen en gillen op straat.Ik zelf heb daar last van . Ik woon in spanje.
  Maar ik moet me aanpassen. En zo moest ook die Britse. Anders liever thuisblijven.

 5. Belachelijk ..!! Wat verwacht jij in Spanje ? Als in Spanje wil geen Spanjaarden zien moet blijven lekker in jou land … ( balkoniavakantie) !!
  Maar elke smoes ik goed om geld terug krijgen …!!
  De Engels toeristen moeten meer zorgen dat in Benidorm niet alles is voor hun, de lawaai die hun doen, kapot auto’s, bekopen op straat, urineren op alle kanten …schandaal ! En dan …verwachten dat in Spanje geen spanjaarde vakantie doet …?Wat is dat .? Puur reclame voor geld weg vragen ! Een heel oud methode van de Engels.
  Maar … klop eh …! In Spanje zijn veel spaanse mensen …47.000.000

 6. Vorig jaar in april zaten wij in hotel El Sabinal in Roquetas waar de overrompeling door oudjes compleet was. Wij hebben 14 dagen niet in de bar kunnen zitten vanwege het lawaai. Andere Belgen die reeds tientallen keren naar dit hotel kwamen , waren ook diep teleurgesteld door de minderwaardige maaltijden die aangeboden werden en die dus enkel tijdens de vakantie van de Spaanse gepensioneerden werden opgediend. Ook aan het buffet aanschuiven was er niet bij: het was struggle for food.

  1. Ja dat geloof ik..als je de taal niet machtig ben is het een hoop lawaai, want ze zijn erg druk.
   En ja ze worden voorgetrokken als ze in groepjes zijn.
   Spanjaarden houden niet van buitelanders.
   Helaas , groetjes..

 7. Feit is dat veel vooral volwassen en oudere Spaanse mannen, met hun vaak doorrookte kelen, schreeuwend praten en veel vooral Engelse “jeugd” zich graag vol laat lopen. Beiden geen prettig gezelschap.
  Oplossing: stuur beiden naar UK (zuipschuiten van andere nationaliteiten mogen natuurlijk ook mee).

 8. Een Spanjaard vertelde mij eens: ‘God heeft de Engelsen op een eiland gezet en daar horen ze dus te blijven’. Hij bedoelde het wel als grapje……

 9. Ik weet niet of de reisorganisatie waar voor zijn geld heeft geleverd, dat zal wel worden uitgezocht.
  Een zaak is helder, als je te gast bent moet je wel zorgen dat je aanpast aan het land, waar je te gast bent.

 10. Iedereen moet zich netjes houden of je nu Spaans, Engels, Hollanders en
  waar je ook vandaan komt.
  zijn. Laten we met zijn allen op een goede fijne manier genieten
  van de vakanties. En ik weet uit ervaring dat veel Hollanders stom en vervelend
  kunnen zijn maar weet ook dat Spanjaarden zeer luid zijn.
  Ben een Nederlandse en woon in Spanje

 11. Mis ik iets, mogen Spanjaarden niet in hun éigen land op vakantie gaan? Zegt deze Engelse dame dat het Háár Hotel is?
  Het moet toch niet gekker worden.
  Wij zijn te gast in Spanje.
  Hoe gedragen de Nederlandse, Belgische en Engelse gasten zich?

 12. Wat de badinerende opmerkingen onder dit artikel richting de Britten betreft, zegt dit meer over jullie dan over hen. Lekker makkelijk om alles over één kam te scheren. Wat een simpele en kleinzielige geest moet je dan hebben zeg! Alsof alle Nederlanders en Belgen zich zo keurig en aangepast gedragen als zij op vakantie zijn.

 13. Een tendentieus artikel dat een beetje uit zijn verband wordt gerukt. Ik las namelijk ergens anders dat er vooral geklaagd is over de locatie van het hotel, omdat deze vrouw en haar vriendin wat lichamelijke beperkingen hebben en geen steile hellingen aankunnen. Maar daar kwamen zij juist wel terecht!
  Ook hadden ze gevraagd om een accommodatie waar het personeel goed Engels zou verstaan en spreken en ook dat was niet het geval.
  En daarna hadden ze pas hun teleurstelling geuit dat het hotel inderdaad vol zat met mensen die voor veel rumoer zorgden. Maar het ging hen meer om de rumoer dan om het feit dat deze door Spaanse mensen geproduceerd werd.
  Voor de eerste 2 klachten hebben zij overigens een claim ingediend en daar is men al deels aan tegemoet gekomen, want de reisorganisatie beseft ook wel dat er niet geleverd is waar om gevraagd werd!

  1. Zo heb ik het ook gelezen Jan, alle andere reacties gaan alleen maar over 1 punt, maar deze dame heeft gewoon niet gekregen waar ze om gevraagd had.
   Het reisbureau heeft haar al de helft van haar reissom als compensatie aangeboden las ik zelfs in de NL kranten, dat doen ze echt niet alleen maar omdat er Spanjaarden in Spanje waren….
   Iedereen spreekt over aanpassen en fatsoen etc hier, maar bij de meeste reacties mis ik volkomen het fatsoen en loopt men alleen maar elkaar na te balken en de Engelsen en ook de Nederlanders weer eens te beledigen zonder enige grond!

   1. Het is mij een raadsel dat die dame dan de helft van de reissom terug zou krijgen, want je kan volgens mij niet kiezen voor rust in Benidorm.
    Het is daar doorgaans druk met uitgelaten vakantiegangers, dus inclusief Spanjaarden die daar kind aan huis zijn.
    Als je dan je rust wil, boek dan richting Alfaz del Pí of een andere rustige omgeving, of ga voor mijn part naar Jersey, Guernsey of naar Pieterburen, daar komen vast geen gepensioneerde Spanjaarden.
    Ik moet echter toegeven dat die schreeuwende opa’s en schorre oma’s knap wat decibellen kunnen veroorzaken, er wordt oeverloos non-stop gekakeld, en vooral in sommige “bunker-achtige ruimtes” (slechte akoestiek dus), kun je je eigen woorden niet eens meer verstaan.
    Als ze uit omgeving Sevilla komen, dan beginnen ze zomaar luid te zingen en te klappen met de handen…..
    Ik vind dat altijd wel even leuk, folklore, cultuur, Spain is different, vrolijke mensen, maar na korte tijd zoek ik dan een rustiger plekje.
    Bij een werkgever in Spanje op kantoor vroeg een Engelse zakenrelatie mij eens per telefoon of er een verjaardag op kantoor werd gevierd……….ik heb maar ja gezegd.
    Zelf had ik daar vaak een koptelefoon op om te kunnen telefoneren.
    Afijn, iedereen moet daar maar over denken hoe die wil, maar dat relaas van die Engelse dame betwijfel ik sterk.

  1. Jawel: “nieuw” rijke Russen! Eén keer meegemaakt op Kreta, gelukkig maar één stelletje en dat was al meer dan genoeg. Wat een onbeschofte eikels! Waarmee ik niet wil zeggen dat er geen Hollandse jeugd in Lloret de Mar voor terreur Zorgt. Je zal er maar zitten!

 14. Donder lekker zelf op! Blijf dan lekker thuis. Jullie willen sowieso niet bij Europa horen. Stelletje ééncelligen.

  1. Met dit soort reacties kun je inderdaad de eencelligen eruit pikken hé Rob. Een vrouw die klaagt (en op sommige punten nog terecht ook) en die staat model voor heel G.Br. Zielig persoontje

   1. Groot gelijk Bert.Naar sommige reacties te oordelen hebben enigen de klepel niet gevonden,wel die klok horen luiden maar weten ook al niet waar die hangt.

  2. Wat een kleinzielige reactie Robbie!!!!!!
   Maak er met elkaar toch iets leuks van. Zoniet, dan raad ik je een hutje op de heide aan.
   Ook lekker rustig

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by