skip to Main Content
Gestolen 12.000 euro kostende Vuelta a España fiets te koop voor 120 euro in Málaga

Gestolen 12.000 euro kostende Vuelta a España fiets te koop voor 120 euro in Málaga

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

fiets1aMÁLAGA – De politie van Málaga heeft in een tweedehands winkel in Málaga de gestolen fiets gevonden van het Autralische Vuelta a España team. De 12.000 kostende fiets stond in die winkel voor slechts 120 euro te koop. Tijdens een routine inspectie zagen twee agenten de fiets staan en vonden zij het erg vreemd dat zo’n mooie fiets voor zo’n laag bedrag te koop stond. Daarnaast meende een van de agenten de fiets eerde gezien te hebben.

De agenten gingen op onderzoek uit en kwamen er al snel achter dat de te koop staande fiets eindendom is van het Australische Orica Greenedge team. Op het einde van de derde rit op 24 augustus werd de fiets gedurende de rit van Mijas naar Málaga gestolen van de wielrenner Simon Gerrans.

Nadat de politie op onderzoek uitging werd de dader gevonden die reeds bekend is bij de politie. De man had de fiets samen met nog een andere goedkopere fiets aan de winkel verkocht. De politie heeft de gestolen fiets inmiddels teruggegeven aan de eigenaars – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken