skip to Main Content
Hond bijt schoppende man in zijn penis in Reus
Pixabay (voorbeeld)

Hond bijt schoppende man in zijn penis in Reus

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Hond bijt aanvaller na een schop in penis in Reus

Pixabay (voorbeeld)

TARRAGONA – Een hond van een groep op straat levende mensen heeft een Senegalees in zijn kruis gebeten en hem zwaargewond op straat achtergelaten. De man gedroeg zich agressief tegen de hond door deze te schoppen waarop de hond wraak nam en de man aanviel door hem in zijn kruis te bijten. Dit gebeurde in de nacht van 11 op 12 september in de Calle Santa Tecla in de stad Reus, provincie Tarragona.

Volgens de regionale krant Diari de Tarragona gebeurde de aanval deze week toen de politie een man schreeuwend van pijn aantrof op straat in de stad Reus. De man sprak Engels met de agenten omdat hij uit Senegal komt en geen Spaans en Catalaans spreekt. Aangezien de agenten niet goed Engels spraken begrepen ze niet goed wat er gebeurd was maar omdat de man hevig bloedde werd de ambulance gebeld.

De agenten gingen meteen op zoek naar getuigen en vonden een inwoonster die de politie vertelde dat de aangevallen man de hond een schop had gegeven. De hond pikte dit blijkbaar niet en draaide zich om en viel de man aan door hem in zijn kruis te bijten en zijn tanden in de penis van de man te zetten. Dit was mogelijk omdat door de aanval de muilkorf van de hond op de grond was gevallen.

De man werd uiteindelijk in zijn penis en eikel gebeten terwijl de tanden van de hond een groot deel van de huid weg scheurde. Daarnaast raakte de Senegalees gewond aan zijn hand toen hij zich probeerde te verdedigen.

De gewonde man werd naar het ziekenhuis Sant Joan in Reus gebracht maar na het zien van de wonden werd hij overgeplaatst naar het Joan XXIII-ziekenhuis in Tarragona waar hij een reconstructie chirurgie onderging.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 48 reacties
 1. Beste Dirk, uw opmerking vind ik 1 van de beste in heel dit “debat”… Inderdaad, het is nu toevallig een Senegalees, die deze hond heeft geschopt, maar inderdaad, wat gezegd, over al de dierenmishandelingen, die door Spanjaarden worden gepleegd, en dit blijft allemaal zonder gevolg, misschien was deze hond wel een mishandelde of weggejaagde hond, die door deze waarschijnlijk dakloze mensen onder hun hoede is genomen.
  In ieder geval wens ik het slachtoffer een voorspoedige genezing toe.

 2. Tja boontje komt om zijn loontje …
  Als je denkt dat je een dier zomaar kunt schoppen en ook nog verwacht dat hij niet reageert …. zegt veel over zijn houding tov dieren.
  De hond heeft zich verdedigd en heeft hem op zijn meest zwakke plek geraakt … lol.
  Het is dan ook zijn eigen schuld dikke bult.

 3. Dit zou eenieder moeten overkomen die een dier mishandelt.
  Ik kan er geen traan om laten, sterker nog: juich het zelfs toe !

 4. Ik heb geen medelijden met die vent. Alle dieren die mishandeld worden, moeten zich verdedigen. Vaak gebeurt dat niet en dan schreeuwt het dier het uit van de pijn en is dan bang.
  Mijn zus had vroeger een hond die ik regelmatig uitliet. Hij zat dan vast aan een halsband en als hij iemand zag die hij niet vertrouwde, blafte hij erg naar hem. De vent (toevallig een Turkse man) in kwestie was erg bang en sprong een meter in de lucht en ik zou niet moeten zien dat hij de hond schopte, want dan zou ik die vent ook vreselijk geschopt hebben.
  Wat mij betreft, mag een hond of een ander dier bijten als het mishandeld wordt.

 5. @ Juan74. Je hebt je ff vergist amigo. Zie eens goed naar de naam. Dat was een reactie van JOKE. tja, kan gebeuren he

  1. Je hebt gelijk Jopke….my bad!
   Hoop dat het je goed gaat bro!
   En dat je gezondheid door de doktoren weer ff een boost krijgt…..

 6. geweldige reactie van de hond ,hopelijk heeft hij nu geen varkenspest opgedaan ,door die in zijn kl.ten te bijten .
  geen medelijden met die senagalees , zal hem leren !!

 7. Recht in de roos hij moet die hond niet stampen laat die hond gewoon links liggen en dat was nog maar een waarschuwing van de hond volgende keer???????

 8. Een hond,een varken en nog een verzaling andere dieren staan in het boekje v.d. vredelievende religie” beschreven als onreine schepselen.Senegal is een land v.d. “vredelievende/tolerante religieDie hond heeft eraan geroken en nam er een hapje van.

 9. perro American Staffordshire, het hondje, en de getuige was de vrouw van de eigenaar van de hond. Moet je de rascistische comments in de krant eens lezen.

  1. Ze zijn beiden fout: wel of niet Senegalees, je schopt geen dier, voor mij ben je dan een absolute nono en daar moet je voor worden bestraft, ongeacht waar je vandaan komt.[
   Als het dan toch weer zo’n muilkorf-hond was, dan had ik die hond ter plaatse doodgeschopt, een dergelijk ras hoort niet op straat, er zijn teveel ongelukken gebeurt met zulke onnodige honden. Wat is nou het voordeel van het bezitten van zo’n hond ?

   1. Pietje….pfff
    Het ras is niet het probleem….wij mensen zijn het probleem en jouw reactie toont dat eens te meer aan!
    Jij wilt dus een hond doodschoppen?? Stoere vent….ik daag je uit.
    Mijn 4 Duitse Doggen….en jij….kom maar op…
    Alhoewel….mijn honden zijn beter opgevoed dan jij dus bent….
    Kom maar op tegen mij…honden hater!

   2. beetje dubbelzinnig antwoord eerst zeg je dat je schopt geen dier (waar ik het 100 pro mee eens ben) en vervolgens zeg weer zijn muilkorf hond ik had hem doodgeschopt laat me je een ding uitleggen als jij aangevallen wordt op straat heb je toch ook je recht om je eigen te verdedigen dus waarom een hond niet ongeacht het ras beetje krom vindt je niet ik heb zelf een akita inu amerikaanse type 70 kilo deze hond zou nooit een persoon bijten tenzij hij zich bedreigd voelt of iemand mijn vrouw of mij aanvalt en in het laaste geval heeft hij alle recht om te doen wat hij wil mensen moeten maar eens leren dat dieren ook gevoel hebben sterker nog dieren reageren alleen op gevoel zie verder nix in het artiekel staan dat de hond niet aangelijnd was alleen dat de muilkorf afgevallen was als je de moeite neemt een muilkorf om te doen lijkt het me ook dat hij aangelijnd was

 10. Waarom was die hond niet aangelijnd? Mijn idee, hond van die daklozen stormt op zwarte af, die geeft een schop en wordt alsnog in zijn kloten gebeten. En voor iedereen die het net goed vindt, rare ideeen heb je dan. Die hond had gemuilkorfd en aangelijnd horen te zijn.

  1. Ramon, leeghoofd!
   De hond had een muilkorf om die de man van zijn kop schopte….
   Denk ff na en lees eens voor je de maffe en zotte reacties geeft!

  1. ‘Anoniem ‘heeft een naam. Ging allen fout bij aanmelden.
   Als je tussen de regels door leest, zag je bij de eerste reacties een duidelijk racistische ondertoon. Als het een Spanjaard of Nederlander had betroffen, waren er duidelijk andere reacties geweest. Wat betreft de hond: die was al gemuilforfd, dus kennelijk gevaarlijk. Je trapt niet zomaar naar een hond; dat doe je alleen als hij je bedreigt. Dus ik denk dat man zich moest verdedigen en dan is een trap geven het enige wat je kunt. Helaas met ernstige gevolgen omdat muilkorf eraf viel!

   1. Sorry Jopke, meestal met je eens, maar die Afrikanen vinden honden geen dieren en behandelen die als vuil!
    Hoe kan een hond met een muilkorf om iemand bedreigen?
    En sorry om te zeggen, maar de meeste van deze Senegalezen zijn hier zonder papieren en de hond kennelijk niet, want iedereen kent zijn ras en dat die een muilkorf had….
    Trap je naar een dier, of mens, dan mag die zich toch verdedigen…ben je zo dom om dan de muilkorf af te trappen dan ben je ook nog een domme illegaal

 11. Die hond werd geactiveerd, en liet zijn verdedigingsysteem werken. Ik hoop dat hij voor alle dieren beulen op scholen voorlichting mag gaan geven. Door aan alle kinderen te laten zien de gevolgen van verkeerd gebruik en handelen tegen dieren. Gelukkig kunnen dieren niet bestraft worden voor terecht gebruik van zelfverdediging. Dat is het mooie van de natuur. Wat zal dat baasje trots zijn op ze hond.. Die krijgt nu extra kuifje.

  1. In welk land leef jij?? Of es dat sarcastisch bedoeld? Die wordt natuurlijk afgemaakt, zo gaat dat hier, jammergenoeg.

 12. Ik moet bijna kotsen van de reacties. Wat een ontzettend onmenselijke, racistische reacties. Ik zou het niet eens kunnen bedenken. Schaam je allemaal!

  1. Joh, ze motte jou effies te pakken nemen en dan hoop ik voor jou dat ik het niet ziet met dat schoppen. Ter Apel ganger

  2. Anoniem…..hoe kun je nou ‘onmenselijke’ rascistische reacties hebben voor een hond??? ‘t Beest deed wat ie moest doen. Hopelijk doel je niet op de Senegalees??!!

  3. Verwijs je nu naar de hond of de mens?
   Ik lees geen racistische reacties, alleen maar mensen die het voor het dier opnemen die door een mens geschopt werd…en zet je naam er ff bij dappere dodo

 13. Gevalletje, eigen schuld dikke bult!
  En de hond zou hem een rekening moeten sturen voor het doen van een besnijdenis zonder verdoving!!

  1. Volledig akkoord, je behandelt een dier niet op deze wijze.
   Zijn verdiende loon. Hopelijk heeft dit geen gevolgen voor de arme hond die zich terecht verdedigde.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by