skip to Main Content
Online Lidl winkel voor (bijna) heel Spanje beschikbaar
Archieffoto

Online Lidl winkel voor (bijna) heel Spanje beschikbaar

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Online Lidl winkel voor bijna heel Spanje beschikbaar

Archieffoto

MADRID – De Duitse supermarktketen Lidl was eind augustus reeds met de online verkoop van diverse artikelen uit het assortiment begonnen in de regio Madrid maar sinds deze week is dat nu in heel Spanje beschikbaar, behalve de Balearen en Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla. In de nieuwe online winkel zijn echter niet alle producten van de supermarkt te koop maar alleen de non-food producten die in de “bakken” liggen.

De Lidl is een stapje verder gegaan in het online aanbieden van een deel van het assortiment. De non-food producten zoals kleding, huis- en tuinproducten, doe-het-zelf artikelen etc. kunnen nu ook via de website lidlonline.es gekocht worden.

Sinds eind augustus was dit alleen mogelijk voor de klanten in de regio Madrid maar vanaf deze week worden de producten door heel Spanje bezorgd. Alleen de inwoners van de Balearen en Canarische eilanden, Ceuta en Melilla moeten nog wachten op de service.

Op lidlonline.es is het mogelijk om de actuele aanbiedingen, die dus ook fysiek in de Lidl winkels te vinden zijn, aan te schaffen en thuis te laten bezorgen maar ook aanbiedingen reserveren en oude aanbiedingen kopen die niet meer in de winkel te vinden zijn maar wellicht nog wel online. Met name dat laatste, de “compra ofertas anteriores”, is ter vervanging van de emails die de Lidl stuurde met daarin aanbiedingen.

Het is mogelijk om de artikelen direct online te kopen waarbij de verzendkosten vanaf 3,99 euro zijn. Op de website staat dat de bestellingen binnen 3 dagen na koop worden thuisbezorgd.

De Lidl Online webshop in Spanje is te vergelijken met de Lidl Shop in Nederland en België, al is het aanbod in het assortiment voorlopig veel groter in Nederland en België dan in Spanje.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by