skip to Main Content
Murcia heeft er nu ook een … de hippe ontbijtgranen bar

Murcia heeft er nu ook een … de hippe ontbijtgranen bar

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MURCIA – De stad Murcia heeft het zesde Cereal Shooter Café van Spanje. Deze is gelegen in de Calle Andrés Baquero naast het Santo Domingo plein en werd op maandag onder grote belangstelling met rijen wachtende mensen geopend. Murcia voegt zich nu in het rijtje van de vijf andere ontbijtgranen bars die te vinden zijn in Madrid (3), Valladolid en Valencia.

Het klinkt leuk maar wat is het eigenlijk. De “bar de cereales” is niets minder dan een bar volgens Amerikaans concept waar je geen hamburgers met patat kunt krijgen maar diverse soorten ontbijtgranen, verschillende soorten melk en een topping die jij leuk en lekker vindt. In totaal zijn er 120 ontbijtgranen ter beschikking en 10 verschillende soorten melk.

Het eerste wat je moet kiezen is of je een kleine, grote of extra grote kom wilt hebben waarna je deze kunt vullen met een van de 120 ontbijtgranen zoals Froot Loops, Honey Nut Cheerios, Apple Jacks, Fruity Pebbles, Mini Wheats, Corn Pops, Rice Chex, Nutty Muesli, etc. Na deze lastige keuze dient men de melk te kiezen die in een losse fles geleverd wordt. Zo zijn er 10 soorten melk waaronder volle, halfvolle en magere melk, geiten- of schapenmelk en soja- of rijstmelk waarna je ook een kleurtje en smaakje aan de melk kunt toevoegen zoals chocolade, vanille, banaan of aardbei. Als laatste komt de topping die kan bestaan uit Oreo, Chips Ahoy, M&M, Marshmallows, honing, hazelnoten of Kit Kat etc.

Het nieuwe Cereal Shooter Café is te vinden aan de Calle Andrés Baquero straat naast het Santo Domingo plein in het centrum van Murcia.De ontbijgranen bar is geopend van 9 uur tot 22 uur dus je kunt de hele dag ontbijten.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken