Search
menu
Search

Villasol Camping & Resort Benidorm zoekt uitbater restaurant

Oeps ... foto ontbreekt!

Villasol Camping & Resort Benidorm zoekt uitbater restaurant

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

BENIDORM – De Villasol Camping & Resort in Benidorm zoekt een huurder/uitbater van het restaurant. De directie van de camping is op zoek naar personen of bedrijven met horeca ervaring die geheel zelfstandig het restaurant op het campingterrein kunnen runnen en een eigen team kunnen samenstellen, aldus de regionale krant.

Villasol Camping & Resort is een populaire familiecamping in Benidorm waar naast Spanjaarden ook veel Britten en Nederlanders op vakantie komen. Het biedt ruimte aan caravans, tenten en campers en er zijn verschillende soorten huisjes te huur. 

Volgens de krant is het belangrijk de Engelse cultuur en gastronomie te kennen vanwege het grote aantal Britse families dat op de camping op vakantie komt. 

Het restaurant dat te huur staat is gelegen boven het buitenbad waardoor het voor de campinggasten een ideale plaats is om te ontbijten of simpelweg een hapje te eten tijdens het dagelijkse zwembad vertier. 

Er is een groot buitenterras waar men kan genieten van de maaltijden of een kopje koffie en glas sangría. Daarnaast wordt het restaurant veel gebruikt voor communie- en doopfeesten, bruiloften, familiereünies en andere activiteiten.

Geïnteresseerden kunnen via restaurante@camping-villasol.com meer informatie opvragen. (Foto’s: Camping Villasol)

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?