skip to Main Content
Villasol Camping & Resort Benidorm zoekt uitbater restaurant
Camping Villasol

Villasol Camping & Resort Benidorm zoekt uitbater restaurant

BENIDORM – De Villasol Camping & Resort in Benidorm zoekt een huurder/uitbater van het restaurant. De directie van de camping is op zoek naar personen of bedrijven met horeca ervaring die geheel zelfstandig het restaurant op het campingterrein kunnen runnen en een eigen team kunnen samenstellen, aldus de regionale krant.

Villasol Camping & Resort is een populaire familiecamping in Benidorm waar naast Spanjaarden ook veel Britten en Nederlanders op vakantie komen. Het biedt ruimte aan caravans, tenten en campers en er zijn verschillende soorten huisjes te huur. 

Volgens de krant is het belangrijk de Engelse cultuur en gastronomie te kennen vanwege het grote aantal Britse families dat op de camping op vakantie komt. 

Het restaurant dat te huur staat is gelegen boven het buitenbad waardoor het voor de campinggasten een ideale plaats is om te ontbijten of simpelweg een hapje te eten tijdens het dagelijkse zwembad vertier. 

Er is een groot buitenterras waar men kan genieten van de maaltijden of een kopje koffie en glas sangría. Daarnaast wordt het restaurant veel gebruikt voor communie- en doopfeesten, bruiloften, familiereünies en andere activiteiten.

Geïnteresseerden kunnen via restaurante@camping-villasol.com meer informatie opvragen. (Foto’s: Camping Villasol)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 8 reacties
  1. Ik wilde meer info opvragen via het opgegeven e-mail adres. Deze werd echter niet herkend. Kunt u me meer info sturen?

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken