skip to Main Content
Morella (Castellón) is gekozen door Ferrero Rocher om 25 jarig jubileum te vieren

Morella (Castellón) is gekozen door Ferrero Rocher om 25 jarig jubileum te vieren

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

morella1aCASTELLÓN – De plaats Morella in de provincie Castellón, Comunidad Valenciana, is door de kijkers van Telecinco en Ferrero Rocher gekozen als plaats waar het bedrijf haar 25 jarig jubileum zal gaan vieren. Nu de winnaar bekend is vallen de overige kandidaten voor de viering van dit jubileum, te weten Frigiliana in Andalusië en Torrecilla in La Rioja, af als kandidaten.

Afgelopen vrijdag werd in een live uitzending van Salvame Deluxe op Telecinco bekend gemaakt wie de winnaar is geworden in de verkiezing om plaats te worden waar Ferrero Rocher haar 25 jarig jubileum zal gaan vieren. Alles en iedereen was er klaar voor in Torrecilla, Frigiliana en Morella maar het feest werd uiteindelijk gevierd in het dorp Morella aangezien dit door een kasteel gedomineerde dorp in de provincie Castellón de winnaar werd.

Die vrijdag werd Morella het mooiste dorp van Spanje toen de straten verlicht werden en er overal feest werd gevierd. Hieronder een video over Morella en als je in de buurt bent moet je het dorp zeker eens bezoeken – (Remco Stoffer)

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top
×Close search
Zoeken