skip to Main Content
Persoonlijke en betrouwbare hulp bij het zoeken naar een huis in Spanje

Persoonlijke en betrouwbare hulp bij het zoeken naar een huis in Spanje

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

i_big_0988a

In 2004 gingen mijn man en ik voor 4 jaar in het buitenland wonen. Naast de voorpret die we hadden over ons aanstaande avontuur, waren er natuurlijk ook praktische zaken die er geregeld moesten worden. Bijvoorbeeld: in welk huis gaan we wonen en hoe ziet dat eruit?

7_1393360488Het zoeken van een huis bleek vanuit Nederland best een lastige aangelegenheid. Niet alleen omdat we geen volledig overzicht hadden van de beschikbare huizen in onze prijsklasse, maar ook omdat het kopen van een huis op afstand nou eenmaal niet eenvoudig is. Om bepaalde vragen over het huis en zijn ligging te kunnen beantwoorden, moet je toch echt een huis in het echt gezien hebben. Wij hadden het geluk dat we via het werk voor een aantal weken in een hotel konden verblijven, zodat we ter plekke de tijd hadden om onze zoektocht naar een fijn huis te vervolmaken. Maar het had een hoop rust gegeven als we voor vertrek in Nederland al wisten in welk huis wij de komende jaren zouden wonen.

5-1Met onze eigen ervaring in ons achterhoofd, hebben we de website www.huizenaanbodspanje.nl opgezet. Wij helpen de klanten persoonlijk bij het zoeken (en vinden!) van een huis in Spanje! Door ons uitgebreide netwerk hebben we de beschikking over een groot aantal huizen verspreid door heel Spanje. We werken alleen samen met betrouwbare aangesloten makelaars die allen Nederlands of Engels spreken. Zij begeleiden de klanten tijdens hun zoektocht naar een huis in Spanje en staan de klanten bij tijdens het gehele aankoopproces. Aangezien we zelf onafhankelijk zijn, kunnen we een eerlijk en genuanceerd advies geven aan de klanten. Via de zoekfunctie in de website kunnen de mensen ook zelf zoeken naar hun gewenste huis. Onze service is overigens geheel gratis!

chalet_1372078171We raden allen aan die in Spanje willen wonen (of ander buitenland); bereid u goed voor; plan een vakantieweek en proef de sfeer van het nieuwe land; maak afspraken met makelaars en bekijk een aantal huizen van uw keuze. De makelaars kunnen u uitgebreid informeren over alle praktische zaken rondom het kopen van een huis; laat bij terugkomst in Nederland alle indrukken even bezinken; praat er met anderen over, maar beslis uiteindelijk zelf.
Maar bovenal: geniet van het nieuwe avontuur!

Coen en Liske Temminck Tuinstra
Huizenaanbod Spanje

www.huizenaanbodspanje.nl
0183-510627
info@huizenaanbod-spanje.nl
facebook.com/huizenaanbodspanje
twitter.com/HuizenaanbodS

Anders

Dit artikel is aangeleverd en aangepast door de redactie in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele of delen van deze tekst is zonder toestemming niet toegestaan.

Back To Top
×Close search
Zoeken