Search
menu
Search

Twee manieren om 5 of 2 euro korting te krijgen bij IKEA in Spanje

Twee manieren om 5 of 2 euro korting te krijgen bij IKEA in Spanje
Beeld: Ikea / web

Twee manieren om 5 of 2 euro korting te krijgen bij IKEA in Spanje

Dit artikel is 12 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – De IKEA is steeds populairder aan het worden in Spanje waar, naast de buitenlandse inwoners, ook de Spanjaarden zelf steeds vaker de meubelwinkels van het Zweedse concern leren kennen. Om het koopproces iets makkelijker, maar daarnaast ook goedkoper te maken, zijn er twee manieren om een korting te krijgen bij de IKEA in Spanje.

De eerste manier is volgens deze website alleen mogelijk als je online, dus via de website iets koopt. De korting van 5 euro geldt alleen als je voor meer dan 60 euro uitgeeft bij IKEA en alleen via de website, dus niet in de winkel zelf of via de smartphone-app. 

Om de korting te krijgen moet je bij het proces van betaling deze code invullen: IKEA12WJ8L. De 5 euro korting gaat er dan vanaf, als je voor 60 euro of meer in je winkelwagentje hebt zitten. Deze korting geldt tot en met 31 december 2022.

De tweede manier om een korting te krijgen is als je de IKEA-adventskalender koopt in de winkel. Naast dat deze aangenaam lekker is met bonbons, chocolade lekkernijen en koekjes, zitten er ook kortingsbonnen in van 2 euro. Het (voor) of nadeel is dat deze alleen gelden bij de Zweedse delicatessen afdeling (Alimentación Sueca).

Om gebruik te kunnen maken van de 2 euro korting moet je voor 10 euro of meer aan Zweedse delicatessen kopen. De kortingskaart die in de adventskalender (Calendário de Adviento) zit moet je dan bij het afrekenen laten zien zodat de code gescand kan worden. Deze korting geldt sinds 6 december 2022 tot en met 6 december 2023, een heel jaar korting dus.

Daarnaast zit in Spanje in de adventskalender nog een andere kortingskaart die tot en met 24 juni 2023 geldig is. Helaas staat daar geen bedrag op vermeld, al kun je dat vanaf 24 december in de IKEA-winkels navragen. Er zijn adventskalenders met kortingsbonnen 5 tot en met 500 euro, dus ‘Att du har tur’ (dat je maar geluk hebt in het Zweeds).

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?