Bouw je eigen campervan met de camperkits van bouwmarkt Leroy Merlin in Spanje

Bouw je eigen campervan met de camperkits van bouwmarkt Leroy Merlin in Spanje
Beeld: Leroy Merlin / web

Bouw je eigen campervan met de camperkits van bouwmarkt Leroy Merlin in Spanje

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

MADRID – Wil je graag een eigen campervan, maar heb je niet het geld om er een kant-en-klaar te kopen? Denk dan eens aan het zelf bouwen van een campervan in jouw oude bestelbus. Je kunt dat overlaten aan een bedrijf dat dit voor jou kan doen, maar je kunt dat ook zelf doen als je handig bent. Bouwmarkt Leroy Merlin kan jou daarbij helpen met hun speciale en voordelige camperkits.

Bouwmarkt Leroy Merlin heeft in Spanje inmiddels 130 winkels die overal in het land te vinden zijn. Je kunt daar terecht voor alles wat je nog hebt om aan je eigen huis of tuin te klussen, maar Leroy Merlin biedt nog veel meer. Daaronder ook de ‘muebles furgoneta camper’ of de ‘meubels voor een campervan’ die op DEZE website worden aangeboden.

Het gaat om 28 meubels die kant-en-klaar zijn en gebruikt kunnen worden om jouw bestelbus om te toveren tot een zelfgebouwde campervan. Het gaat in feite om 14 producten die verdeeld zijn in twee kleuren, beige en grijs. De beige kleurige meubels hebben de naam ‘Siberia’ gekregen en worden omschreven als simpel en economisch terwijl de grijs gekleurde meubels de naam ‘Pirineos’ hebben gekregen en beter zijn afgewerkt en ook iets duurder zijn.

Een meubelombouwset is een set specifieke meubelstukken voor het ombouwen van een voertuig. Deze kits bevatten meestal items zoals een bed, keuken, tafel en stoelen en kast. Dit type meubilair past in de beperkte ruimte van een voertuig en laat reizigers genieten van het comfort dat vergelijkbaar is met dat van een campervan.

De camperkits van Leroy Merlin zijn zelf makkelijk te installeren en zijn daarnaast ook weer makkelijk uit een bestelbus te verwijderen zodat je ze ergens anders kunt opslaan, indien je de bus ergens anders voor nodig hebt.

Tafel- en vloerset // De tafel- en vloerset bestaat, zoals de naam al aangeeft, uit een vloer gedeelte met daarop een bevestigde tafel. Er zijn vier afmetingen (S, M, L en XL) en ze zijn in beide kleuren (beige en grijs) te krijgen. Prijzen van 217 tot en met 251 euro in beige kleur en 261 tot en met 295 euro in grijze kleur.

Kofferbak // Er zijn twee kofferbakken te koop voor links en rechts die niet alleen dienst doen als opbergruimte maar ook als stoelen in combinatie met de tafel- en vloerset. Ook hier zijn verschillende maten (S, M, L en XL) die ook in beide kleuren (beige en grijs) te koop zijn. Prijzen van 181 tot en met 339 euro in beige kleur en 199 tot en met 487 euro in grijze kleur. 

Bedset // Een campervan is niet compleet zonder een bed en dus heeft Leroy Merlin ook een bedset te koop. In feite bestaat deze kit uit twee planken met vier poten waarop de matras komt te liggen. Er zijn vier afmetingen (S, M, L en XL) en ze zijn in beide kleuren (beige en grijs) te krijgen. Prijzen van 155 tot en met 199 euro in beige kleur en 113 tot en met 155 euro in grijze kleur.

De camperkits van Leroy Merlin hebben een garantie van 3 jaar en zijn voorzien van het FSC-keurmerk, dat garandeert dat het hout afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen die het milieu respecteren. HIER kun je meer informatie vinden (in het Spaans).

Ga naar de inhoud