skip to Main Content

Advocaat van Sadam Hussein op Mallorca gearresteerd

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MALLORCA – (Redactie) De politie heeft op het eiland Mallorca de Italiaanse advocaat Giovanni Di Stefano gearresteerd. De 55 jarige Italiaan was de advocaat tijdens het proces tegen Sadam Hussein en staat bekend als “the Devil’s Advocate” vanwege zijn obscure cliënten zoals de ex-dictator van Irak.

Di Stefano werd gearresteerd vanwege een mogelijke fraude met de bouw van zijn zeer luxueuze villa in Palma de Mallorca. De duivelsadvocaat werd op een internationaal arrestatiebevel van Groot Brittannië gearresteerd en vanwege gezondheidsproblemen in een aparte cel geplaats om later overgeplaatst te worden naar Madrid.

Andere obscure en bekende cliënten van Di Stefano waren de Servische ex-president Slobodan Milosevic, de Britse treinovervaller Ronnie Biggs en Charles Manson, de moordenaar van Sharon Tate, de toenmalige echtgenote van Roman Polanski, en haar gasten in 1969.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend