skip to Main Content

Vrachtwagens steeds vaker doelwit van diefstal in provincie Girona

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

GIRONA – (Redactie) Verschillende bronnen binnen de transportsector bevestigen dat het aantal ladingdiefstallen of pogingen daartoe op parkings in de provincie Girona de afgelopen maanden fors toeneemt. De dieven bezoeken vooral vrachtwagens tijdens hun nachtelijke stops op niet-bewaakte parkings langs de autoweg AP 7 en de Nationale II.

Deze parkings situeren zich tussen de Franse grens (La Jonquera) en de steden Girona en Barcelona. De interventies van de Catalaanse politie zijn onvoldoende zodat de criminelen vrij spel hebben op deze onbewaakte parkings. Er wordt vrachtwagenchauffeurs dan ook aangeraden deze onbewaakte parkings absoluut te vermijden en gebruik te maken van de zeer goede bewaakte parkings die in deze regio ter beschikking zijn, met name die van ‘Cim Del Valles’ vlakbij Barcelona, en die van ‘Padrosa’ in Llers vlakbij La Jonquera. Beide parkings zijn zeer goed uitgerust en bezitten het door de EU uitgereikte label van ‘secure parking area’.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend