skip to Main Content
19-jarige man plaatst tatoeage van Puigdemont op zijn achterwerk

19-jarige man plaatst tatoeage van Puigdemont op zijn achterwerk

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

BARCELONA – Wat als een grap is begonnen is nu voor een 19-jarige Catalaans realiteit geworden. De jongeman, die liever anoniem wil blijven, heeft het gezicht van Carles Puigdemont op zijn achterwerk laten tatoeëren. Het vreemde is dat hij zegt absoluut geen separatist te zijn en zelfs apolitiek is maar de figuur van Puigdemont heeft volgens hem wel wat. Blijkbaar genoeg om een tatoeage te laten plaatsen.

In de krant El Periodico zegt de identiteitsloze 19-jarige jongeman dat de tatoeage niet is geplaatst omdat hij separatist is en grote fan van Puigdemont maar hij heeft het meer gedaan als eerbetoon aan een publiekelijk figuur die iedereen in de maling heeft genomen, en dat maakt Puigdemont voor hem een held. Over de politiek en alle andere aspecten van de afgezette en naar België gevluchte heeft de getatoeëerde jongeman geen goed woord over want hij is geen separatist maar apolitiek.

De tatoeage van Puigdemont op het achterwerk van de man is meer een grap onder vrienden dan een serieuze zaak, zo legt de man die liever niet bij naam genoemd wil worden uit in de Catalaanse krant. Volgens hem is Puigdemont een zogenaamde “jujas” zoals ze iemand als de ex-regiopremier noemen in de wijk waar hij woont, iemand die iedereen in de maling heeft genomen en daar heeft hij wel respect voor. Puigdemont is volgens de jongeman een held of in ieder geval een referentie in de Catalaanse problematiek.

Coreh López heeft de tatoeage van Puigdemont op het achterwerk geplaatst en zegt dat hij zeer verrast was door de bestelling. In eerste instantie dacht hij dat het om een grap ging en zei hij dat hij het niet wilde doen maar later bleek dat het een bloedserieuze opdracht was. Overigens is Coreh López een gerespecteerde persoon en een soort van beroemdheid in de wereld van tatoeages dus het is een echt kunstwerk geworden.

Ook geeft de getatoeëerde man aan dat de plaats waar de tatoeage van Puigdemont geplaatst is, het achterwerk of om precies te zijn de rechterbil, niet bedoeld als een gebrek aan respect naar Puigdemont maar hij heeft ook geen zin om open en bloot met de tatoeage rond te lopen, bang voor mogelijke represailles etc.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 3 reacties
  1. Fran ik vind hem ijzersterk.
    Die zit voor eens en altijd in de shit.

    1. Zielige jongen,moet nodig behandeld worden door een goede
      Psycholoog of psygiator

  2. Het is niet chique, maar de jongeman lokt het zelf uit: met de P. kun je dus je R. afvegen. Lijkt me wel een juiste politieke interpretatie van de Catalaanse jongeman.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken