skip to Main Content
“Winter is NOT coming” als Game of Thrones reclame Canarische Eilanden
Canarias

“Winter is NOT coming” als Game of Thrones reclame Canarische Eilanden

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

LAS PALMAS – Als er een plaats is binnen Europa waar het eigenlijk nooit winter is dan zijn dat de Canarische Eilanden. Om deze gunstige weersomstandigheden te promoten maakt men handig gebruik van de term “Winter is coming” uit de wereldwijde populaire serie Game of Thrones.

Met een speciale campagne in diverse Europese landen waaronder Nederland, België, Duitsland, Groot Brittannië en Frankrijk en een speciale website hebben de Canarische Eilanden een spectaculaire promotievideo gemaakt met (nagemaakte) beelden van de serie Game of Thrones en de eilanden.

“Winter is NOT coming” ofwel het is nooit winter op de Canarische Eilanden is de slogan van de promotiecampagne. Zo maakt men handig gebruik van het woord winter, de gunstige temperaturen op de Canarische Eilanden en het feit dat vanaf april het laatste seizoen van Game of Thrones te zien zal zijn.

Gedurende 2018 kwamen er 15,6 miljoen toeristen naar de acht Canarische Eilanden. 1,7 miljoen kwamen van het Spaanse vasteland en waren hoofdzakelijk Spanjaarden zelf op zoek naar zomerse temperaturen terwijl 13,8 miljoen toeristen uit andere landen kwamen. Het grootste deel van de nationale en internationale toeristen komt gedurende de wintermaanden naar de eilanden om het koude en slechte weer in de rest van Europa te ontvluchten.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Het e-mailadres moet je vanwege spam invullen maar daar doen wij verder niets mee (als je geen naam invult wordt er Anoniem geplaatst). Reacties worden niet automatisch goedgekeurd in sommige gevallen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken