De enorme ‘social distance’ tafel van Putin en Macron in het Kremlin komt uit Valencia

De enorme ‘social distance’ tafel van Putin en Macron in het Kremlin komt uit Valencia
Beeld: @QuotesforGoa / twitter

De enorme ‘social distance’ tafel van Putin en Macron in het Kremlin komt uit Valencia

VALENCIA – Iedereen had het erover, waarom zaten de Franse president Macron en de Russische president Putin zo enorm ver uit elkaar aan een lange tafel in het Kremlin. We weten nu dat dit was omdat Macron weigerde een PCR-test te doen om te voorkomen dat Rusland zijn DNA in handen zou krijgen. Maar wist je dat deze enorme tafel uit Valencia komt?

Volgens de website Nius is de enorme tafel in Valencia gemaakt en heeft de maker daarvan erover gepraat. Vicente is de maker van deze tafel die al sinds 2005 in het Kremlin staat. Vicente heeft ook andere meubelstukken gemaakt in en rond het Kremlin, een hele eer maar ook grote verantwoordelijkheid. 

De zes meter lange tafel werd gemaakt in Vicente’s fabriek in Alcàssar in de provincie Valencia. De deal werd gesloten tijdens de Feria del Mueble in Valencia. De belangrijkste materialen van de tafel zijn beukenhout uit het zuiden van de Alpen op de grens tussen Frankrijk en Italië, van bomen die in de schaduw zijn gegroeid waardoor het hout de kleinste poriën heeft waardoor het hout makkelijker is om vernis aan te brengen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.