skip to Main Content
Politie en ouders in staat van paraatheid na vijf mislukte ontvoering in en rondom Madrid

Politie en ouders in staat van paraatheid na vijf mislukte ontvoering in en rondom Madrid

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MADRID – Gedurende de laatste 14 dagen heeft de Policía Nacional in totaal vijf meldingen binnengekregen van poging tot ontvoering van minderjarige kinderen. Dat gebeurde in de hoofdstad zelf, in Las Rozas, in Pinto en in Arroyomolinos. Het laatste geval gaat over een 11-jarig meisje die in de wijk Salamanca in Madrid voor het Sagrado Corazón de Jesús schoolgebouw bijna door een man in een auto ontvoerd werd.

Voorlopig tast de politie nog in het duister over de identiteit van de ontvoerder of ontvoerders die tot op de dag van vandaag vijf keer geprobeerd heeft/hebben kinderen te ontvoeren. Tot nu toe is dat gelukkig elke keer mislukt. De politie is echter in staat van paraatheid en heeft bij diverse scholen extra agenten geplaatst op de momenten dat de kinderen de schoolgebouwen verlaten. Ouders worden verzocht hun kinderen zelf op te halen om er zo zeker van te zijn dat het kind veilig thuis komt.

Tot nu toe zijn er vijf pogingen tot ontvoering binnengekomen bij de politie. De laatste poging betreft de ontvoering door een onbekende man die probeerde een 11-jarig meisje de auto in de trekken en mee te nemen. Dit mislukte echter omdat het meisje zich verzette. Afgelopen dinsdag vond er een andere poging tot ontvoering plaats in de gemeente Pinto toen een blanke man met een baard een jongen probeerde te ontvoeren. Op 8 maart was er een andere poging tot ontvoering in de gemeente Las Rozas toen weer een man probeerde een 14-jarig meisje de auto in te trekken.

De politie denkt echter dat het om verschillende ontvoerders gaat aangezien de beschrijvingen die de kinderen geven van de mannen steeds anders zijn. Daarnaast is de manier van ontvoering ook elke keer anders waarbij dat kan wijzen op verschillende ontvoerders.

Foto: ABC.es

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken