Search
menu
Search

Vakantiewoning kopers opgelet: Second Home Beurs op 17, 18 en 19 maart in Utrecht

Vakantiewoning kopers opgelet: Second Home Beurs op 17, 18 en 19 maart in Utrecht
Beeld: Second Home Beurs / facebook

Vakantiewoning kopers opgelet: Second Home Beurs op 17, 18 en 19 maart in Utrecht

Dit artikel is 9 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Meerdere keren per jaar wordt de Second Home beurs in Nederland en in België georganiseerd. In Nederland gebeurt dat in Utrecht en in België in Antwerpen. De eerstvolgende beurs is 17, 18 en 19 maart in de jaarbeurs in Utrecht (NL) gevolgd op 3 en 4 juni in de Antwerp Expo in Antwerpen (B). Het is voor potentiële woningkopers de ideale plaats om informatie in te winnen over het kopen van een woning in onder andere Spanje.

Het kopen van een tweede woning is een serieuze zaak. Door je goed te laten informeren en gebruik te maken van de kennis en ervaring van experts, kom je goed voorbereid uit de startblokken. Op de Second Home Beurs staan talloze deskundigen klaar om jouw vragen te beantwoorden. Zij delen hun kennis met je over alle denkbare praktische, juridische en fiscale onderwerpen die bij de aankoop en het bezit van een tweede huis een rol spelen. Dit doen ze niet alleen op de beursvloer, maar ook tijdens de vele inspirerende seminars. Zo weet je zeker dat die belangrijke eerste stap er meteen een in de goede richting is.

Of je je nu nog aan het oriënteren bent of al op het punt staat een tweede huis te kopen, maar ook als je al een vakantiehuis bezit, het is altijd goed om te weten wat er speelt. Je wilt immers niet voor verrassingen komen te staan.  En, Spanje is van oudsher goed vertegenwoordigd op de beurs waar ruim 30 landen en 150.000 vakantiewoningen zijn vertegenwoordigd.

De Second Home Beurs en de websites secondhome.nl (NL) en secondhome-expo.be (BE) zijn het ideale startpunt voor de zoektocht naar een tweede huis in Spanje. Online vind je het grootste aanbod van tweede huizen, een landendossier over het kopen van een (tweede) huis in Spanje en veel interessante artikelen.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?