Search
menu
Search

Geniet van de vijf feelgood romans die zich afspelen in Spanje van Anna Thomas

Geniet van de vijf feelgood romans die zich afspelen in Spanje van Anna Thomas
Beeld: Nueva Vida serie

Geniet van de vijf feelgood romans die zich afspelen in Spanje van Anna Thomas

Dit artikel is 2 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Er zijn veel boeken over Spanje verschenen en soms besteden we daar aandacht aan. Zoals recent nog de boeken van Ildefonso Falcones bekend van de ‘Kathedraal van de Zee’ en de Netflix serie ‘De Erfgenamen’ die vanaf 15 april te zien is. Recent schreven we ook over de bekende schrijfster Isabel Allende die al 40 jaar bestsellers publiceert en recent ‘Violeta’ in het Nederlands heeft uitgebracht. Maar nu is het tijd voor een viertal echte feelgood romans over Spanje, geschreven door Anna Thomas.

Anna Thomas is het pseudoniem van auteur Marja West. Ze schrijft boeken in verschillende genres, zoals non-fictie, thrillers en feelgood. En in het genre feelgood kunnen we de onderstaande boeken vermelden die allemaal onder de noemer ‘Nueva Vida’ gepubliceerd zijn in 2021 en 2022. 

Het zijn vier boeken in de feelgood-serie waarbij als je eraan begint door wilt blijven lezen want de verhalen zitten vol met herkenbare personages, spanning, humor, liefde, avontuur en dat alles onder de Spaanse zon. Leer de boeken uit de Nueva Vida serie kennen en bestel ze meteen via de KOOP HIER link.

nuevavida1

Onder de Spaanse zon

Nueva Vida 1: Linda, Ellen en Judith (veertigers) zien elkaar na jaren weer terug. Alle drie zitten ze vast in hun huwelijk: Linda ergert zich enorm aan Mark, die alleen maar aan de bar hangt; Ellen probeert tevergeefs af te vallen terwijl ze vermoedt dat Nick vreemdgaat met zijn slanke collega; Judith wil dat Paul inziet dat ze blut zijn en dat hij stopt met zijn materialistische gedrag. Wanneer alle stellen 25 jaar getrouwd zijn en Paul voorstelt om dit samen te vieren, stemmen de vrouwen met tegenzin in. De verschrikkelijke avond verandert echter in het grootste avontuur van hun leven. Met het glas wijn nog in de hand besluiten Linda, Ellen en Judith hun biezen te pakken en naar Spanje te vertrekken. Daar komen ze terecht in Nueva Vida, een klein dorp vol grote kansen. Kunnen zij daar opnieuw beginnen? KOOP HIER Nueva Vida deel 1.

nuevavida2

Zonder jou

Nueva Vida 2: Linda, Judith en Ellen zouden voor altijd in Spanje kunnen blijven. Linda heeft namelijk een heel dorp gekocht: Nueva Vida! Omdat ze er een veilige haven van wil maken voor iedereen die rust zoekt, stort Linda zich volledig op de renovatie van het dorp. Zo hoeft ze ook niet aan Mark te denken, die thuis in Nederland zit en van niks weet. En ook niet aan Alejandro… Ellen maakt zich zorgen over haar huwelijk met Nick, maar hij lijkt haar helemaal te zijn vergeten. Judith heeft steeds vaker last van duizelingen en vermoeidheid, wat is er met haar aan de hand? KOOP HIER Nueva Vida deel 2.

nuevavida3

Dromen jagen

Nueva Vida 3: Het is drie maanden geleden dat Linda, Judith en Ellen naar Spanje vertrokken om in het dorpje Nueva Vida opnieuw te beginnen. En die drie ‘vrije’ maanden die Judith zichzelf beloofde om na te kunnen denken, zijn om. In die periode heeft ze Carlos’ moestuin weer tot leven gewekt, is ze begonnen met schilderen en heeft ze haar designerkleding verruild voor haar geliefde hippiejurken. Hoewel ze zich mentaal al veel beter voelt, gaat het lichamelijk steeds slechter met haar. Als ze na die drie maanden besluit om Paul te bellen, komt hij helaas ook met slecht nieuws… Ondertussen probeert Ellen contact te krijgen met Bart, maar telkens als ze hem belt, drukt hij haar weg. Linda heeft het druk met de verbouwing van Nueva Vida, maar merkt ook dat haar band met Luca steeds sterker wordt. Wordt ze verliefd op hem? KOOP HIER Nueva Vida deel 3.

nuevavida4

Reünie in Spanje

Nueva Vida 4: Durft Ellen de waarheid onder ogen te zien? En vinden alle vrouwen hun happy ever after in het dorpje Nueva Vida? Ellen voelt zich in Spanje veel vrolijker en minder tobberig dan in Nederland. Ze kan goed overweg met Carlos en binnen enkele dagen krijgt ze gevoelens voor hem die ze voor Nick lang niet meer heeft gehad, maar waar ze niets mee durft te doen. Ze besluit om orde op zaken te stellen, schrijft een brief aan Nick en begint met de zoektocht naar haar biologische moeder. Durft ze de waarheid onder ogen te zien? Ondertussen is Judith druk bezig met de voorbereidingen voor het ‘huwelijk’ van haar en Paul, en kan Linda niet meer om haar gevoelens voor Luca heen. Maar waarom zoekt hij ineens geen toenadering meer? KOOP HIER Nueva Vida deel 4 (slot).

vakantie

EXTRA: Vakantie in Blanes

Waar het allemaal begon… Vakantie in Blanes is de prequel van de Nueva Vida-serie! Linda, Judith en Ellen gaan op vakantie naar Blanes. Op het programma staan zon, zee en heel veel wijn. Maar de dames zijn nog niet eens aangekomen in Spanje of ze worden al versierd door drie Nederlandse jongens. Nou ja, vooral Judith en Ellen lijken in de smaak te vallen, Linda hangt er voor haar gevoel maar een beetje bij. Eigenlijk kan het Linda ook helemaal niks schelen, zij is met een dubbele agenda naar Blanes gekomen… De jongens Mark, Paul en Nick zijn zeker niet van plan de dames deze vakantie met rust te laten, en algauw worden de zes jongeren erg close. Nick valt al snel voor ‘Baywatch’ Ellen en Paul zou het liefst meteen een ring om de vinger van Judith schuiven. Mark en Linda blijven over, en hoewel Mark zich soms mateloos irriteert aan de goedgebekte Linda, bouwen ze toch een sterke band op. Maar wat moet je ook anders, als je door je vrienden gekoppeld wordt? KOOP HIER Vakantie in Blanes (alleen als E-book).

De hierboven vermelde boeken en/of producten zijn onderdeel van een affiliatie programma. Dat wil zeggen dat als je besluit iets te bestellen en uiteindelijk te kopen via de links die wij plaatsen, wij daar een klein percentage van krijgen als commissie. Daar merk jij als koper helemaal niets van want dat rekent de verkoper met ons af. Bedankt voor het bestellen en kopen via ons artikel, dat stellen wij zeer op prijs. Veel plezier ermee!

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?