Search
menu
Search

Het bioscoopfeest ‘fiesta del cine’ van 15 tot 18 mei in Spanje: 3,50 euro per film

Het bioscoopfeest ‘fiesta del cine’ van 15 tot 18 mei in Spanje: 3,50 euro per film
Beeld: @FiestaDelCine / twitter

Het bioscoopfeest ‘fiesta del cine’ van 15 tot 18 mei in Spanje: 3,50 euro per film

Dit artikel is 8 maanden oud en kan dus niet meer actueel zijn.

Spanje is klaar om in mei voor een paar dagen het kloppende hart van de Europese cinema te zijn. Van 15 tot en met 18 mei kun je in praktisch alle meer dan 3.000 bioscopen elke film bekijken voor de spotprijs van 3,50 euro. Ben je dus in Spanje en begrijp je Spaans (films zijn nagesynchroniseerd) dan is de ‘Fiesta del Cine’ voor jou … zet de data in je agenda!

Het is al de 20e keer dat het ‘Fiesta de Cine’ (Feest van de cinema) in Spanje georganiseerd wordt. Tijdens deze twintigste editie zullen de laatste nieuwe films kunnen worden bekeken aan een gereduceerd tarief. Zoals gewoonlijk zal wie van de korting wil genieten zich eerst moeten registreren via DEZE officiële website, iets wat overigens niet geldt als je jonger dan 14 jaar en 60 jaar of ouder bent. Registreren kan sinds 13 april en de voorverkoop van entreekaartjes begint op 10 mei.

Het ‘Fiesta de Cine’ wordt georganiseerd door de organisatie FEDECINE (Federación de Distribuidores Cinematográficos). FEDECINE is de identiteit die instaat voor de bescherming en de vertegenwoordiging van de distributiesector tegenover de publieke administratie en andere spelers in de sector. Met de organisatie van het festival hoopt FEDECINE niet alleen heel wat mensen naar de filmzalen te lokken, maar geeft zij iedereen ook de kans om voor een keer tegen een lage inkomprijs een film te komen zien.

Ben jij al aangemeld voor de GRATIS dagelijkse nieuwsbrief?