skip to Main Content

Spaanse Princes Letizia brengt bezoek aan badplaats Salou

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

SALOU – (Redactie) De Spaanse Princes Letizia Ortiz heeft dinsdag 14 juni in het kader van een congres over huidkanker een bezoek gebracht aan de populaire badplaats Salou. Het evenement was georganiseerd door de Asociación Española contra el Cáncer uit Tarragona die de Princes dan ook een uitnodiging heeft gestuurd om als gastspreker in het Teatro Auditorio van Salou (TAS) acte de presence te geven.

Dat de Princes van Spanje geliefd is blijkt wel uit het feit dat er honderden nieuwsgierigen op het bezoek waren afgekomen. Eerder had de politie de straten rondom het TAS al afgezet uit veiligheidsoverwegingen en was het een drukte van belang. De burgemeester Pere Granados was de eerste om de Princes welkom te heten in Salou waar andere hoogwaardigheidsbekleders tevens aanwezig waren.

De Princes had meteen oog voor de honderden wachtenden en na het uit de auto stappen liep ze meteen naar de nieuwsgierigen om handjes te schudden. Eenmaal binnenin het TAS heeft de Princes enkele woorden gesproken in zowel het Catalaans alsook het Spaans, iets wat de Catalaanse aanwezigen zeer waardeerden. Tevens had ze tijd om een proloog te houden over hoe belangrijk het onderzoek naar huidkanker is. Daarnaast meldde zij dat het zeer belangrijk is om jezelf te beschermen tegen de zonnestralen tijdens het zonnen aangezien dit een van de boosdoeners is voor de huid.

Eenmaal na het congres liep Letizia weer op het nog steeds wachtende publiek af om handjes te schudden waarna ze richting het vliegveld vertrok om naar Madrid terug te vliegen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal, altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Back To Top

Send this to a friend