skip to Main Content
Agenten redden hond van verdrinkingsdood in Fuengirola omdat eigenaar daar zin in had

Agenten redden hond van verdrinkingsdood in Fuengirola omdat eigenaar daar zin in had

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

MÁLAGA – “Mi perro es mío y lo mato porque es mío” ofwel “mijn hond is van mij en ik dood hem omdat hij van mij is” was het antwoord van de man die in Fuengirola probeerde zijn eigen hond te verdrinken en/of te wurgen. Agenten van de Policia Nacional hebben de 45-jarige man meteen ter plaatse aangehouden voor dierenmishandeling en verbaal en fysiek geweld tegen de politie.

De politie werd door inwoners van Fuengirola gebeld met de mededeling dat een man op het Plaza de la Constitución probeerde zijn hond te verdrinken en/of te wurgen met de hondenriem. Toen de agenten ter plaatse kwamen zagen ze een man achter een grote zwarte hond aan rennen waarbij er een grote groep toeschouwers was gevormd. Toen de agenten merkten dat het hier om een zaak van dierenmishandeling ging werd de man aangehouden en werd de hond meegenomen naar het politiekantoor.

In eerste instantie wilde de man de hond verdrinken maar toen dat niet lukte probeerde hij deze met de hondenriem te wurgen. Mede dankzij de mensen die op straat liepen kon dat voorkomen worden en kon de hond gered worden. De man gedroeg zich bij zijn actie erg gewelddadig en ook de agenten kregen er verbaal van langs. De man probeerde tevens een van de agenten te slaan. Dat was voor de agenten genoeg en dus werd besloten de man te arresteren voor verbaal geweld en dierenmishandeling.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 13 reacties
 1. Fantastisch werk van de politie en ik hoop dat deze man zijn hond niet terugkrijgt en een flinke
  boete moet betalen of straf uitzitten.

 2. hulde aan de spaanse politie ze doen goed hun werk alleen ze moesten die eigenaar van die hond een paar minuten onder water houden of hy dat ook fyn vind en de riem om zn stot doen zo als hy by de hond gedaan hebben. zo vent verdient geen dier

 3. hulde aan de spaanse politie doen goed werk ze moeten de eigenaar van de hond ook een paar leuk vind of de riem in zn nek

 4. Helaas lopen er nog veels te veel van dit soort idioten rond in Spanje, van slecht tot door en door slecht. En de PP helpt echt niet mee als het om dierenleed gaat.

 5. Wat een slecht mens om je dier zo te behandelen, gevaarlijk persoon is deze man,dit zal wel de 1ste keer niet zijn, goed natrekken deze man, ik hoop dat deze hond nog een goede nieuwe eigenaar zal krijgen.Hulde aan de Spaanse politie en Hulde aan de mensen die zo snel reageerden.

 6. proficiat aan politie en omstaanders!!!!!!!!!!!!!! en ja H. Snijders ik schaam me ook voor dit soort volk wat een ander er ook van denkt….

 7. H. Snijders,
  Rare reactie. Als ik U was zou ik beginnen met U te schamen over Uw eigen volk. U leest toch wel de krant?

 8. Of misschien nog beter : geef de hond een goede opvang en stuur de factuur voor shampoo, hondenmand, en eten maandelijks naar die man. Hij mag blijven betalen voor het welzijn van het beest zolang het leeft.

 9. Als zijn gevangenis straf erop zit, verplicht 10 jaar in een dierenasiel laten werken.
  Belachelijk dat de man een dier mag hebben.
  Ik schaam mij diep, voor dit volk.

 10. Geef hem een fikse boete en doneer die aan een asiel en laat hem als extra straf helpen in een asiel. Natuurlijk ook verbod tot het houden van eender welk dier.

 11. Wat een rand debiel die gast! Van mij had hij allang een poffer gehad! Dija el perro en paz cabron!

 12. Mooi werk van de politie en omstanders!! Ook hier blijkt weer dat Spanje erg achter loopt op het gebied van dierenwelzijn. Gelukkig laat de politie niet met zich spotten en hebben hem gearresteerd. Hopelijk krijgt hij een geduchte straf en een verbod tot het houden van dieren.

Het is niet mogelijk een reactie te plaatsen.

Back To Top
×Close search
Zoeken