Eerste DJ kliniek geopend op partyeiland Ibiza

Eerste DJ kliniek geopend op partyeiland Ibiza

Dit artikel is 4 jaar oud en kan dus niet meer actueel zijn.

IBIZA – Het Balearen eiland Ibiza heeft de eerste kliniek die exclusief voor DJ’s en producers is opgezet. Het gaat om een gezondheidscentrum voor die personen die in het nachtleven werken, dus ook voor producers, licht dj’s etc. Het idee werd geboren tijdens de laatste editie van de International Music Summit en kreeg meer vorming na de dood van dj en producer Avicii en de Remedy State retraite afgelopen mei.

De eerste dj- en producers kliniek is geopend in Sant Josep en werd opgezet door producer Ben Turner, manager van o.a. Richie Hawtin en samen met Pete Tong de medeoprichter van de International Music Summit.

Een intens tempo van werk, slapeloze nachten, reizen over de hele wereld, veranderingen in schema, eenzaamheid, ongecontroleerd ego, verslavingen en depressie zijn enkele van de vele uitdagingen en moeilijkheden waarmee een dj te maken heeft. “Zelfs zonder drugs of alcohol is het niet goed om op tournee te gaan”, aldus dj Pete Tong.

Volgens een onderzoek van de Britse liefdadigheidsinstelling Help Musicians UK hebben muzikanten drie keer meer kans om te lijden aan angst en depressie.

De kliniek is gelegen in Sant Josep, is geïnspireerd door ayurveda, een traditionele geneeswijze inheems aan het Indiase subcontinent. Onder de activiteiten zijn oefening, slaapregulatie, fysiotherapie, voedingswaarde begeleiding en medische evaluatie.

De eerste georganiseerde retraite was afgelopen mei (Remedy State) en bestond uit biologische maaltijden, consulten met een arts, een voedingsdeskundige, een therapeut, een coach en natuurwandelingen.

newsletter

Gratis Nieuwsbrief

Meld je aan en ontvang elke dag het actuele Spanje nieuws in je email inbox.

Verantwoordelijke: Remco Stoffer
Doel: Informatie over nieuwsbrieven en promoties via e-mail beheren en verzenden.
Legitimatie: Toestemming van de belanghebbende.
Ontvangers: De gegevens die u verstrekt bevinden zich op de servers van MailChimp, onze e-mailmarketingprovider.
Rechten: U kunt te allen tijde uw rechten op toegang, rectificatie, verwijdering, oppositie en andere wettelijk vastgestelde rechten uitoefenen via e-mail info@spanjevandaag.com
Aanvullende informatie: U vindt meer informatie in ons privacybeleid.

Responsable: Remco Stoffer
Finalidad: Gestionar y enviar información de boletines y promociones a través de correo electrónico.
Legitimación: Consentimiento del interesado.
Destinatarios: Los datos que me facilites serán ubicados en los servidores de MailChimp, mi proveedor de email marketing.
Derechos: Puedes ejercitar en cualquier momento tus derechos de acceso, rectificación, supresión, oposición y demás derechos legalmente establecidos a través del email info@spanjevandaag.com
Información adicional: Encontrarás más información en la política de privacidad.