skip to Main Content
Eerste DJ kliniek geopend op partyeiland Ibiza
Freepik

Eerste DJ kliniek geopend op partyeiland Ibiza

LET OP: Dit artikel is meer dan 6 maanden geleden geplaatst.

Eerste DJ kliniek geopend op partyeiland Ibiza

Freepik

IBIZA – Het Balearen eiland Ibiza heeft de eerste kliniek die exclusief voor DJ’s en producers is opgezet. Het gaat om een gezondheidscentrum voor die personen die in het nachtleven werken, dus ook voor producers, licht dj’s etc. Het idee werd geboren tijdens de laatste editie van de International Music Summit en kreeg meer vorming na de dood van dj en producer Avicii en de Remedy State retraite afgelopen mei.

De eerste dj- en producers kliniek is geopend in Sant Josep en werd opgezet door producer Ben Turner, manager van o.a. Richie Hawtin en samen met Pete Tong de medeoprichter van de International Music Summit.

Een intens tempo van werk, slapeloze nachten, reizen over de hele wereld, veranderingen in schema, eenzaamheid, ongecontroleerd ego, verslavingen en depressie zijn enkele van de vele uitdagingen en moeilijkheden waarmee een dj te maken heeft. “Zelfs zonder drugs of alcohol is het niet goed om op tournee te gaan”, aldus dj Pete Tong.

Volgens een onderzoek van de Britse liefdadigheidsinstelling Help Musicians UK hebben muzikanten drie keer meer kans om te lijden aan angst en depressie.

De kliniek is gelegen in Sant Josep, is geïnspireerd door ayurveda, een traditionele geneeswijze inheems aan het Indiase subcontinent. Onder de activiteiten zijn oefening, slaapregulatie, fysiotherapie, voedingswaarde begeleiding en medische evaluatie.

De eerste georganiseerde retraite was afgelopen mei (Remedy State) en bestond uit biologische maaltijden, consulten met een arts, een voedingsdeskundige, een therapeut, een coach en natuurwandelingen.

Redactie

Geschreven door Remco Stoffer in opdracht van SpanjeSites.nl. Overnemen van de hele tekst of delen daarvan is zonder toestemming niet toegestaan. Trakteer de redactie op een cortado (koffie) via PayPal of via iDEAL etc., altijd lekker tijdens het schrijven van het actuele nieuws.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Ibiza het eiland wat je 100% moet ontlopen, een kartonnen doos als huis kost je daar al 300 euro, alles wat normaal is vervalt daar.

Geef een reactie

Geef jouw mening over dit artikel! Het is namelijk altijd leuk om iets van onze lezers te horen. // De redactie heeft het recht om eventuele reacties zonder opgaaf van reden te verwijderen. // Uw e-mailadres moet u vanwege spam invullen.

Bedankt voor jouw reactie! Bezoek ook eens onze Facebook pagina of groep.

Back To Top
×Close search
Zoeken
1
Hola. Heb je een nieuwsfeit voor ons? Laat het de redactie weten via WhatsApp.
Powered by